• PRO TV
  • ”Nostradamus în viață” avertizează: încă șase profeții de-ale lui au devenit realitate! ”Ne așteaptă trei zile de întuneric”

”Nostradamus în viață” avertizează: încă șase profeții de-ale lui au devenit realitate! ”Ne așteaptă trei zile de întuneric”

”Nostradamus în viață” avertizează: încă șase profeții de-ale lui au devenit realitate! ”Ne așteaptă trei zile de întuneric”

Athos Salomé, parapsihologul brazilian cunoscut și ca ”Nostradamus în viață”, a prezis ”trei zile de întuneric” pentru 2024.

Gallery

Prezicătorul spune că alte profeții ale lui au devenit realitate. Pe lângă faptul că a ”văzut” pandemia de covid, mortea Reginei sau rezultatul campionatului european de fotbal, acesta spune că a prezis atacurile cibernetice de la Jocurile Olimpice.

”Mai mult, avertismentele mele despre spionajul corporatist în biotehnologie și sectorul sănătății au devenit și ele realitate din moment ce grupările de hackeri din Coreea de Nord, Kimsuky și Adariel, vizează aceste industrii pentru a finanța politicile lui Kim Jung un”.


Pentru perioada următoare, Athos Salome a prezis ”trei zile de întuneric”, cauzate de folosirea unei tehnologii care va avea efecte devastatoare asupra lumii.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni