• PRO TV
  • Cât costă o noapte de cazare în locațiile exclusiviste din Toscana în care au fost cazați Smiley, Gina Pistol, Adela Popescu, Radu Vâlcan și prietenii lor

Cât costă o noapte de cazare în locațiile exclusiviste din Toscana în care au fost cazați Smiley, Gina Pistol, Adela Popescu, Radu Vâlcan și prietenii lor

Cât costă o noapte de cazare în locațiile exclusiviste din Toscana în care au fost cazați Smiley, Gina Pistol, Adela Popescu, Radu Vâlcan și prietenii lor

Smiley, Gina Pistol, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina și Răzvan Fodor au fugit din agitația din Capitală într-o vacanță pitorească în Toscana, Italia.

Gallery

Cele trei cupluri s-au bucurat de o vacanță binemeritată, unde au avut ocazia să îmbine relaxarea cu explorarea unor locații spectaculoase.

Cum arată și cât costă locurile în care au fost cazate cele trei cupluri

Pe lista lui Smiley, Gina Pistol, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Irina și Răzvan Fodor s-a numărat Villa il Pozzo fiind situată în pitoreasca localitate Certaldo. Această locație le-au oferit o atmosferă tradițională toscană, combinată cu facilități moderne care le-a asigurat un sejur confortabil și memorabil.

Cele trei cupluri au avut splendida ocazie să se bucure de priveliștile spectaculoase ale dealurilor Toscanei, în timp ce se relaxau în grădina generoasă sau la piscina în aer liber.

Prețurile pentru un sejur aici variază între 7.510 și 8.988 de lei pentru trei nopți, în funcție de tipul de apartament ales, potrivit booking.com.

În liniștea rurală a Certaldo, cele trei cupluri au ales să se bucure de o locaţie și mai exclusivistă, este vorba de Villa San Michele, A Belmond Hotel din Fiesole, aproape de Florența. Vila este renumită nu doar pentru luxul său, dar și pentru istoria bogată, fiind un loc de refugiu pentru mulți artiști și celebrități internaționale, potrivit booking.com.

Costurile de cazare la această vilă încep de la 8.152 de lei pe noapte pentru o cameră superioară și pot ajunge până la 13.794 de lei pentru o suită cu grădină privată.

Sursă foto: Instagram/ booking.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni