• PRO TV
  • Emily Burghelea, prima vacanță după accidentul în care aproape și-a pierdut viața. Fosta asistentă TV a plecat fără soț și fără copii: „Mi-am învins teama”

Emily Burghelea, prima vacanță după accidentul în care aproape și-a pierdut viața. Fosta asistentă TV a plecat fără soț și fără copii: „Mi-am învins teama”

Emily Burghelea, prima vacanță după accidentul în care aproape și-a pierdut viața. Fosta asistentă TV a plecat fără soț și fără copii: „Mi-am învins teama”

Emily Burghelea și-a luat inima în dinți și face noi pași spre vindecare, plecând în vacanță, pentru prima dată după accident, singură. În urmă cu aproximativ două luni, a fost implicată într-un accident rutier care îi putea fi fatal.

Gallery

În ultima zi de vacanță din Mauritius, în timp ce se îndrepta spre aeroport, mașina în care se afla Emily Burghelea a intrat frontal într-un TIR, iar aceasta și nașa ei au scăpat cu viață ca prin minune.  

Emily Burghelea a plecat în prima vacanță de după accident

După ce a trecut printr-o operație de montare a unei tije la nivelul capului, Emily Burghelea a început ședințele de terapie, pentru a depăși mai ușor trauma prin care a trecut. Aceasta a primit o mulțime de sfaturi, inclusiv cel de a pleca singură, în vacanță.

Citește și:

​Emily și-a făcut imediat bagajul și, împreună cu o prietenă, a plecat pentru câteva zile în Spania. Deși ales o destinație deloc îndepărtată, este convinsă că îi va prinde bine, mai ales pentru că, în acest fel, are ocazia să înfrunte unele frici apărute în urma accidentului.  

Emily Burghelea face pași importanți spre vindecare

Fosta asistentă de la „Vorbește Lumea” are parte de tot sprijinul din partea familiei sale, iar Andrei, soțul ei, se asigură că face tot ceea ce poate pentru a o ajuta. Deși îi este greu să o știe departe, fără el, a încurajat-o să urmeze sfatul psihologului, pentru a se face bine cât mai repede.

Citește și:

Emily face, deja, pași importanți în ceea ce privește vindecarea și, ușor-ușor, își depășește frica de a sta pe bancheta din spate a mașinii.

„Am ascultat-o pe doamna psiholog și am ajuns în Spania ?? Mi-am învins teama și am urcat în taxi, am ajuns cu bine de la aeroport la hotel iar acum încep două zile de reconectare cu simțurile mele, o să fiu atentă la tot ce văd, tot ce aud, tot ce miros, o călătorie inspirațională, inițiatică, fără nimeni din familie dar alături de o prietenă de suflet cu care pot să împărtășesc trăirile ce mă vor ajuta să mă echilibrez în timp ce ne relaxam și ne distrăm împreună ♥️

Daca ti-ar zice psihologul sa pleci intr-o calatorie, unde ai alege sa mergi? ??

Ps: Ai avea curaj sa-ti lasi familia nesupravegheata acasa?
???”, a scris Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni