• PRO TV
  • Horoscop zilnic 15 august 2024. Vărsătorii au curajul să-și exprime sentimentele, Fecioarele sunt abordate de o persoană din trecutul amoros

Horoscop zilnic 15 august 2024. Vărsătorii au curajul să-și exprime sentimentele, Fecioarele sunt abordate de o persoană din trecutul amoros

Horoscop zilnic 15 august 2024. Vărsătorii au curajul să-și exprime sentimentele, Fecioarele sunt abordate de o persoană din trecutul amoros

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 15 august 2024.

Berbec

Mercur revine, astăzi, în zodia Leu, prin retrogradare, și începe o perioadă în care vei vedea într-o lumina nouă unele chestiuni legate de sfera sentimentală. Este posibil să apară și întârzieri sau blocaje de comunicare, mai ales dacă nu reușești să te faci înțeles.

Taur

Posibil, astăzi, să descoperi cum poți repara niște relații profesionale, să îmbunătățești comunicarea. Pe de altă parte, Mercur revine, prin retrogradare, în sfera vieții de familie și chestiunile personale, de familie vor intra în vizorul tău. S-ar putea să găsești sprijin de la familie în planurile tale pe termen lung.

Gemeni

Soarele în tranzit prin casa comunicării și Chiron, micul înțelept, formează un aspect armonios și astăzi este o zi favorabilă interacționării, comunicării și rezolvării unor tensiuni mai vechi cu un prieten sau cu cineva cu care lucrezi. Cineva din anturaj te inspiră și în urma unor dialoguri, care vor scoate la iveală anumite nemulțumiri, vei reuși să stingi un conflict. Mercur revine astăzi în zodia Leu, pe sectorul comunicării și ajută în clarificări.

Rac

Astăzi ești într-o formă bună la serviciu și contextul astral duce la îmbunătățirea situației financiare. De asemenea, ai idei noi, care vor eficientiza timpul si sarcinile. Revenirea lui Mercur, prin mișcare retrogradă, în sectorul banilor ar putea să te ajute să mai rezolvi chestiuni legate de administrarea banilor sau chiar de recuperarea unor sume.

Leu

Contextul astral te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea și interacționarea cu ceilalți, iar rezolvarea problemelor va decurge mult mai ușor. Mercur revine astăzi în zodia ta și s-ar putea să reiei niște dialoguri, să cauți să nu mai complici niște situații și să te abții să critici sau să-ți spui nemulțumirile direct.

Fecioară

Tranzitul astral de astăzi, în care Mercur, guvernatorul tău, revine în mișcare retrogradă în sectorul vieții interioare, frământărilor și trecutului îți poate aduce amintiri și situații din trecut, chiar și persoane, care ar dori să reluați o legătură.

Balanță

Mercur se întoarce astăzi prin retrogradare în casa prietenilor, asocierilor și proiectelor pe termen lung și poate aduce o serie de oportunități, să reiei dialoguri, să-ți extinzi cercul de cunoștințe. Dacă îți dorești o îmbunătățire a relațiilor ar trebui să fii deschis să asculți ce spun și ceilalți. Chiar dacă unele dintre planuri se blochează, vei avea posibilitatea să faci niște schimbări în interesul tău.

Scorpion

Mercur revine astăzi, prin retrogradare, în casa carierei și reputației profesionale și poți relua niște dialoguri cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, să-ți revizuiești planurile sau să începi o strategie pe termen lung. Va fi nevoie de răbdare până se așează lucrurile așa cum îți dorești.

Săgetător

Luna îți traversează zodia în prima jumătate de zi și te mai preocupă rezolvarea unor chestiuni personale. Te afli într-o formă excelentă să-ți împărtășești ideile și să iei inițiativa în planul sentimental. Apar și blocaje, dar rolul acestora este să-ți dea timp de gândire să analizezi o situație, să nu te pripești în decizii.

Capricorn

La serviciu, abordezi într-un mod constructiv o situație și felul cum rezolvi poate să-ți aducă un succes, să primești aprecieri. Chiar dacă Luna îți traversează prima jumătate de zi în casa vieții interioare, tocmai acest lucru îți dă putere și sentimentul că ești capabil să treci peste orice provocare. Relațiile cu familia devin mai apropiate.

Vărsător

Soarele în tranzit prin casa relațiilor formează un aspect armonios cu Chiron, micul înțelept, din casa comunicării. Așadar, ești încurajat să ai o nouă abordare în relațiile și interacțiunile tale și vei simți și tu acest impuls, care vine de la sine. În planul sentimental, ai curaj să-ți exprimi sentimentele.

Pești

Astăzi, poți ajunge foarte ușor la o înțelegere sau un acord cu cineva din familie. La serviciu, s-ar putea să nu mai simți sprijinul unora dintre colegi, dar este o stare de moment. Este percepția ta, pentru că simți presiune din mai multe părți și nu știi cum să gestionezi o situație, care te suprasolicită.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni