• PRO TV
  • Așa arată fericirea! Rihanna, ipostaze rare alături de cei doi copii și iubitul A$AP Rocky pe o plajă din Barbados

Așa arată fericirea! Rihanna, ipostaze rare alături de cei doi copii și iubitul A$AP Rocky pe o plajă din Barbados

Așa arată fericirea! Rihanna, ipostaze rare alături de cei doi copii și iubitul A$AP Rocky pe o plajă din Barbados

Toată lumea o întreabă când va scoate următorul album, însă RiRi nici nu vrea să audă! Artista laureată cu 9 premii Grammy are cu totul alte priorități și se bucură din plin de rolul de mămică.

Recent, paparazzii au surprins câteva cadre rare cu Rihanna, iubitul A$AP Rocky și cei doi băieți ai cuplului: RZA Athelaston și Riot Rise. Tabloul perfect de familie a fost imortalizat într-un loc special pentru artistă. Rihanna se bucură de soare și plajă în Barbados, insula pe care s-a și născut în urmă cu 36 de ani.

Gallery

​Imaginile adorabile în care cei patru se distrează pe plajă, iar apoi se bălăcesc în apă, au făcut înconjurul internetului și ne-o prezintă pe Rihanna într-o ipostază extrem de rară.

Cântăreața a fost surprinsă fără strop de machiaj și fără extensii. Cele două nașteri și-au pus amprenta pe silueta sa. Riri a optat pentru un costum de baie din două piese, peste care a pus o rochie de plajă transparentă. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Dacă Riri l-a ținut în brațe pe mezinul familiei, A$AP Rocky s-a distrat alături de băiatul cel mare.

Cuplul, care este împreună de mai mulți ani, părea mai îndrăgostit ca niciodată.

Barbados ocupă un loc special în inima Rihannei. Este locul ei de naștere și fundalul multora dintre amintirile ei dragi din copilărie. Această călătorie a fost, fără îndoială, o experiență prețioasă pentru vedetă, care vorbește adesea despre importanța familiei și despre păstrarea legăturii cu rădăcinile sale.

Rihanna adoră să fie mamă

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru revista People că Rihanna trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei: „Își ia copiii în fiecare călătorie, inclusiv la serviciu. Copiii vin cu ea peste tot. Nu se plânge niciodată că este obosită. Pare să iubească viața”.

Cântăreața, actrița și femeia de afaceri a dezvăluit în timpul Super Bowl 2023 Halftime Show că, la câteva luni după ce și-a întâmpinat primul fiu cu iubitul A$AP Rocky, era din nou însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Potrivit People, familia este principala prioritate pentru RiRi și își dorește să adune cât mai multe amintiri alături de băieții ei.  

„Muzica încă o pasionează, dar nu are planuri majore acum. Ea se va ocupa de un proiect ocazional, dar nu are planuri să lucreze la un nou album întreg (...) Îi place să fie mamă, așa că doar la asta se gândește în acest moment. N-a fost niciodată mai fericită ca acum”, a dezvăluit aceeași sursă.

Foto: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni