• PRO TV
  • Ce a putut să facă polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, la scurt timp după ce și-a aflat sentința. VIDEOCLIPUL cu Constantin Popescu face înconjurul internetului

Ce a putut să facă polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, la scurt timp după ce și-a aflat sentința. VIDEOCLIPUL cu Constantin Popescu face înconjurul internetului

Ce a putut să facă polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, la scurt timp după ce și-a aflat sentința. VIDEOCLIPUL cu Constantin Popescu face înconjurul internetului

Constantin Popescu, polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei, și-a primit sentința. Bărbatul urmează să petreacă trei ani în închisoare.

O tragedie fără margini a avut loc pe data de 13 ianuarie 2022, pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei. Acolo, două fetițe, Raisa și Marina, au fost lovite de o maşină a Poliţiei Capitalei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. În mașină se afla un singur polițist - Constantin Popescu, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. 

Una dintre cele două fetițe, Raisa, a murit pe loc în urma impactului puternic, iar cealaltă a fost rănită și transportată de urgență a Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” din București.

​Constantin Popescu, polițistul care se afla la volanul mașinii care a produs tragedia, și-a primit pedeapsa, la aproape trei ani de la moartea fetiței. Acesta urmează să petreacă 3 ani în spatele gratiilor. 

Inițial, în luna ianuarie a anului 2024, polițistul primise o condamnare cu suspendare, însă CAB a admis, marţi, apelul formulat de procurori şi de familia Raisei şi a decis ca poliţistul să fie încarcerat și să achite daune morale de 700.000 de euro.

Ce a putut să facă polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, la scurt timp după ce și-a aflat sentința

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, poliţistul Constantin Popescu, condamnat pentru ucidere din culpă în cazul Raisa, s-a prezentat la cea mai apropiată secție de Poliție, la câteva ore după ce și-a aflat sentința.

 „În seara de 13 august a.c., poliţiştii argeşeni au primit un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de o instanţă din Bucureşti, referitor la un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Argeş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Bărbatul s-a prezentat la sediul poliţiei, acesta fiind preluat pentru a fi încarcerat în vederea executării pedepsei”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş trimis Agerpres.

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare a început să circule inclusiv un videoclip cu polițistul care a ucis-o pe Raisa, în timp ce se predă în fața organelor legii.

Foto: Știrile PRO TV, Captură ecran

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni