• PRO TV
  • O mireasă, aspru criticată în mediul online! Rochia la care a cusut 50 de ore a stârnit furtună de comentarii: „Nu pot să cred că a apărut în lenjerie"

O mireasă, aspru criticată în mediul online! Rochia la care a cusut 50 de ore a stârnit furtună de comentarii: „Nu pot să cred că a apărut în lenjerie"

O mireasă, aspru criticată în mediul online! Rochia la care a cusut 50 de ore a stârnit furtună de comentarii: „Nu pot să cred că a apărut în lenjerie"

Val de critici pe internet! O tânără mireasă a ales să poarte o rochie atipică în cea mai importantă zi din viața ei, însă, internauții nu au fost de acord cu alegerea ei.

Gallery

​Pernille Rosenkilde, o tânără influenceriță din Danemarca, a fost luată în râs în mediul online, după ce a ales să poarte o ținută transparentă în biserică.

Cum arată rochia pe care influencerița a purtat-o în ziua nunții

Celebra influenceriță daneză a stârnit val de comentarii pe internet, după ce rochia de mireasă pe care a purtat-o în ziua nunții a fost caracteziată ca fiind „nepotrivită”.

Ținuta a fost realizată chiar de ea. Aceasta a cusut o mulțime de pene, iar pentru aplicarea lor i-a luat 50 de ore. Rochia cu pricina a fost compusă dintr-o fustă transparentă total și un top cu pene, care au reprezentat astfel toată personalitatea ei reflectată într-o rochie de mireasă. Pe dedesubt a avut un body. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

„Îmi place să port pene și materiale transparente, dar mi-am dorit întotdeauna ca rochia mea să fie elegantă, clasică și un pic sexy", a spus Pernille pentru Vogue Scandinavia.

Internauții s-au grăbit să o critice, însă: „A purtat rochia aceasta la o nuntă făcută în biserică. A apărut în lenjerie într-o casă de rugăciune"; "Rochia aceasta este ridicolă"; "Cea mai de prost gust rochie pe care am văzut-o"; "Și-a pus doar jupa și a uitat de rochie. A venit în chiloți"; "În Italia nu ar fi putut să intre așa în biserică", au scris mai multe persoane chiar la pozele puse de mireasă și de soțul ei pe Instagram.

În timp ce unii o criticau, alții au sărit în apărarea ei, spunând că este mai rău să critici alegerea unei femei la propria nuntă decât vestimentația propriu-zisă.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni