• PRO TV
  • Horoscop zilnic 14 august 2024. Taurii simt o conexiune puternică cu persoana cu care flirtează, Vărsătorii au parte de o bucurie imensă

Horoscop zilnic 14 august 2024. Taurii simt o conexiune puternică cu persoana cu care flirtează, Vărsătorii au parte de o bucurie imensă

Horoscop zilnic 14 august 2024. Taurii simt o conexiune puternică cu persoana cu care flirtează, Vărsătorii au parte de o bucurie imensă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 14 august 2024.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, aduc astăzi informații utile și ești motivat să înveți, să împărtășești din experiența ta, să porți dialoguri, să clarifici situații. Ești susținut din planul astral și este un moment prielnic să începi o proiect, să stabilești niște strategii. Atenție doar la ce și cum spui, pentru că este posibil să dezvălui lucruri, pe care ar trebui să le ții pentru tine momentan!


Taur

Posibil astăzi să te intereseze siguranța materială și să faci tot posibilul pentru a creea tot confortul de care ai nevoie. De asememea, este o zi favorabilă să-ți valorifici talentele/abilitățile. În planul relațiilor intime, simți o conexiune puternică cu partenerul sau cu o persoană cu care flirtezi.

Gemeni

Astăzi, beneficiezi din plin de un aspect dintre Jupiter, marele benefic, și Marte, planeta acțiunii, care se formează în zodia ta și apar oportunități prin prieteni sau în sfera sentimentală. Poți începe un proiect nou și ai initiative să pui la punct un plan pe termen lung. În planul sentimental, ai grijă și nu te arunca cu capul înainte!

Rac

Posibil, astăzi, să apară situații din trecut sau simți o agitație interioară. Jupiter și Marte într-un aspect strâns în zodia ta te ajută să lași ceva în urmă, să iei o decizie definitivă, să închei o etapă. De asemenea, este un moment prielnic pentru a pregăti un plan de acțiune în sfera profesională.

Leu

Astăzi, Jupiter și Marte formează un aspect strâns în casa prietenilor, vieții sociale, planurilor de viitor și activităților de pe urma exercitării profesiei și ești deschis să-ți împărtășești ideile și idealurile. De asemenea, ești inspirat să pui pe roate un proiect îndrăzneț. În planul sentimental, registrul astral te îndeamnă la acțiune.

Fecioară

Alăturarea planetelor Jupiter, marele benefic, și Marte, planeta acțiunii, energizează sectorul imaginii, reputației profesionale și carierei și ești determinat să te afirmi, să faci impresie, să ți se recunoască meritele. Profită de registrul astral, care-ți aduce oportunități în sfera profesională, dar și de entuziasmul pe care-l resimți!

Balanță

Conjuncția (alăturarea) dintre Jupiter, marele benefic, și Marte, planeta acțiunii, te inspiră și te motivează să acționezi într-o direcție nouă profesională. De asemenea, ai impulsul să-ți extinzi orizonturile, să te perfecționezi profesional, să pornești într-o călătorie, care-ți poate schimba perspectiva asupra vieții.

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, formează astăzi un aspect strâns în casa muncii și activităților profesionale. Ești foarte entuziasmat de o propunere de serviciu sau o colaborare extraprofesională. S-ar putea să operezi îmbunătățiri și-n rutina zilnică. Simți că lucrurile merg pe direcția pe care ți-ai dorit-o și acest lucru te motivează.

Săgetător

Astăzi, ai șansa să faci o schimbare importantă în relație sau în relațiile profesionale, context astral declanșat de conjuncția dintre Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa relațiilor și asocierilor. Dacă ești singur, ai curajul să acționezi să cucerești o persoană de care te simți atras, mai ales că Luna îți traversează zodia și amplifică trăirile și emoțiile.

Capricorn

Astăzi este posibil să primești vești bune de la serviciu, mai ales dacă ți s-a propus să preiei niște sarcini noi, care vor fi remunerate separate de salariu. Ai multă energie și determinare și datorită aspectului strâns care se formeză între Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, planeta creșterii și dezvoltării, în tranzit prin casa muncii. Apar și provocări, dar și oportunități de a extinde un proiect personal.

Vărsător

Posibil să ai parte, astăzi, de o bucurie, să vină vești care să te binedispună, să sărbătorești un eveniment sau un succes. La aceasta contribuie aspectul strâns care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, marele benefic. În planul sentimental, dorința ta de acțiune este puternică. La fel și-ntr-un proiect de creație sau într-o activitate de relaxare sau distracție.

Pești

Astăzi, se formează un aspect strâns între Jupiter, guvernatorul tău, și Marte, planeta acțiunii, în sectorul casei și vieții de familie, unde ești motivat și determinat să acționezi să rezolvi chestiuni mai vechi, să treci peste un obstacol sau niște provocări, care-ți trezesc amintiri sau trăiri intense.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni