• PRO TV
  • Și-a făcut apariția în adidași și bermude la un eveniment pe Aleea Celebrităților, iar fanii abia l-au recunoscut! Cum arată Mel Gibson la 68 de ani

Și-a făcut apariția în adidași și bermude la un eveniment pe Aleea Celebrităților, iar fanii abia l-au recunoscut! Cum arată Mel Gibson la 68 de ani

Și-a făcut apariția în adidași și bermude la un eveniment pe Aleea Celebrităților, iar fanii abia l-au recunoscut! Cum arată Mel Gibson la 68 de ani

​Starul din „Braveheart” a fost cu greu recunoscut de fani la cel mai recent eveniment la care și-a făcut apariția. Mel Gibson s-a numărat printre cei care i-au fost alături lui Vince Vaught la ceremonia prin care a fost recompensat cu o stea pe celebrul Walk of Fame (Aleea Celebrităților) din Los Angeles.

Vince Vaught (54 de ani), care va juca în serialul „Bad Monkey”, a purtat un costum închis la culoare și un tricou alb în timp ce poza alături de soția sa Kyla și cei doi copii ai lor.

Printre invitați s-a numărat și Mel Gibson, care a jucat alături de Vince în thrillerul din 2018 „Dragged Across Concrete”.

Starul în vârstă de 68 de ani a fost cu greu recunoscut de fani după ce a apărut cu barbă și părul cărunt. Vizibil îmbătrânit, Mel Gibson nu și-a pierdut însă zâmbetul și nici tonusul.

Gallery

Actorul care este tată a nouă copii a făcut notă discordantă la capitolul vestimentație. Mel Gibson a purtat o cămașă albă, bermude și o pereche de adidași negri. La un moment dat a mers alături de prietenul său și și-a scos telefonul pentru un selfie. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni