• PRO TV
  • E oficial! Gimnasta Ana Maria Bărbosu va primi, vineri, la București, medalia de bronz obținută la JO 2024

E oficial! Gimnasta Ana Maria Bărbosu va primi, vineri, la București, medalia de bronz obținută la JO 2024

E oficial! Gimnasta Ana Maria Bărbosu va primi, vineri, la București, medalia de bronz obținută la JO 2024

Federaţia Română de Gimnastică (FRG) a anunțat că gimnasta Ana Maria Bărbosu va intra în posesia medaliei de bronz, în cadrul unei ceremonii care va avea loc, vineri, la Casa Olimpică din Bucureşti.

“Gimnasta Ana Maria Barbosu va intra în posesia medaliei de bronz câştigată în finala de la sol a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Medalia îi va fi înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România, şi de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român în cadrul unui eveniment care va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din Bucureşti, vineri 16 august, cu începere de la ora 09.30”, precizează FRG.

Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS) a decis ca medalia de bronz la sol, la Jocurile Olimpice de la Paris, să revină gimnastei Ana Maria Bărbosu, în urma memoriilor făcute de Federaţia Română de Gimnastică şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

În urma acestei decizii, Ana Maria Bărbosu a obţinut medalia de bronz la sol, în timp ce Sabrina Maneca Voinea a încheiat competiţia pe locul 4. Memoriul depus de FRG şi Sabrina Maneca Voinea a fost respins.

9 medalii pentru România la JO 2024

România a încheiat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris cu nouă medalii, dintre care trei de aur, patru de argint şi două de bronz, clasându-se pe locul 23 în clasamentul pe naţiuni.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni