• PRO TV
  • Presa germană oferă noi detalii după ce Ralf Schumacher a dezvăluit că e homosexual. Ce i-ar fi spus soției fostul pilot de Formula 1

Presa germană oferă noi detalii după ce Ralf Schumacher a dezvăluit că e homosexual. Ce i-ar fi spus soției fostul pilot de Formula 1

Presa germană oferă noi detalii după ce Ralf Schumacher a dezvăluit că e homosexual. Ce i-ar fi spus soției fostul pilot de Formula 1

În urmă cu aproximativ o lună, Ralf Schumacher, fost pilot de Formula 1, a decis să nu se mai ascundă și să-și facă publică relația cu francezul Etienne Bousquet-Cassagne, fost politician.

Cora Schumacher (47 de ani), fosta soție a lui Ralf Schumacher (49 de ani) îl cunoaște de aproape un an pe Etienne Bousquet-Cassagne (34 de ani), potrivit publicației germane BILD
O sursă a povestit publicației că Ralf Schumacher și Etienne Bousquet-Cassagne au o relație de doi ani, iar vara trecută germanul i-a făcut cunoștință fostei soții cu partenerul său, despre care i-a spus că îi este asistent.

Un apropiat al Corei Schumacher a dezvăluit că ea și Bousquet-Cassagne s-au întâlnit prima dată la Saint-Tropez, în aprilie 2023. Kunze a postat, pe rețelele sociale, mai multe imagini din acea vacanță și susține că era clar încă de atunci că Ralf Schumacher și Etienne Bousquet-Cassagne formau un cuplu.

„Am fost cu Etienne la Saint-Tropez, Cora s-a înțeles foarte bine cu el, e un tip super de treabă. Am fost împreună în club, pe plajă, la cumpărături, am mâncat în oraș, am mers la piscină. A fost foarte frumos, ne-am simțit bine.", a spus Jorg Kunze pentru Bild.

View this post on Instagram

A post shared by Jörg Kunze (@joergkunze)

Cora și Ralf Schumacher au fost căsătoriți timp de 14 ani și au divorțat în 2015. Cei doi au un fiu, David, în vârstă de 22 de ani.

În ziua finalei Campionatului European de Fotbal, fostul pilot de curse Ralf Schumacher, fratele altui campion de Formula 1, Michael Schumacher, și-a făcut publică noua relație. El a spus că inima lui îi aparține francezului Étienne Bousquet-Cassagne, în vârstă de 34 de ani. Două săptămâni mai târziu, Ralf a explicat într-un podcast de Formula 1 că nu mai vrea să-și ascundă dragostea. Amandoi se bucură acum din plin de libertatea lor. Imaginile cu cei doi în vacanță au apărut pe mai multe rețele de socializare: 

Gallery

​Fiu de fermieri, Étienne Bousquet-Cassagne a locuit în Tonneins, un oraș cu mai puțin de 10.000 de locuitori din sud-vestul Franței. Tatăl său, Serge, este francez și  lucrează ca președinte al Camerei de Agricultură în Lot-et-Garonne din 2013, iar mamei lui are origini algeriene. Étienne și-a păstrat întotdeauna viața privată și nu a vorbit despre hobby-urile sale sau despre viața amoroasă. El s-a retras din politică în urma eșecului său la alegerile municipale de la Villeneuve-sur-Lot. 

Sursă foto: Instagram/ etn_cst, Getty Images

Citește și: 

​Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni