• PRO TV
  • Sorana Cîrstea a început recuperarea după ce a fost operată la picior. Sportiva se deplasează cu cârje - FOTO

Sorana Cîrstea a început recuperarea după ce a fost operată la picior. Sportiva se deplasează cu cârje - FOTO

Sorana Cîrstea a început recuperarea după ce a fost operată la picior. Sportiva se deplasează cu cârje - FOTO

Sorana Cîrstea anunţă că a început recuperarea după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la picior. Tenismena în vârstă de 34 de ani a fost operată săptămâna trecută.

Jucătoarea de tenis și-a anunțat fanii din mediul online că nu va mai evolua anul acesta, concentrându-se pe terapiile de recuperare.

“Drumul spre recuperare tocmai a început! Mulţumesc tuturor pentru mesajele dulci şi frumoase“, a scris Sorana pe Facebook, alături de o imagine în care apare în cârje.

Sorana Cîrstea a luat decizia de a se opera, după ce timp de şase luni s-a confruntat cu dureri mari la picior din cauza fasciitei plantare severe. Operația a avut loc în capitala Spaniei, Madrid.

„Au trecut mai mult de 6 luni de când m-am confruntat cu dureri severe la picior. După ce am încercat tot ce s-a putut fără niciun rezultat sau îmbunătăţiri, eu şi medicii mei am decis să facem operaţia. Vestea bună este că totul a decurs bine, vestea rea este că voi rata restul sezonului. Vreau să mulţumesc tuturor pentru susţinere şi ne vedem în 2025”, spunea Sorana Cîrstea pe rețelele sociale, în urmă cu o săptămână.

În prezent, jucătoarea noastră de tenis ocupă locul 41 în clasamentul WTA. În 2024, Sorana Cîrstea a disputat 28 de partide și a pierdut 16 dintre ele.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni