• PRO TV
  • De ce poartă Kate Middleton puloverul cu dungi doar în cele mai emoționante momente. Ce ascunde, de fapt

De ce poartă Kate Middleton puloverul cu dungi doar în cele mai emoționante momente. Ce ascunde, de fapt

De ce poartă Kate Middleton puloverul cu dungi doar în cele mai emoționante momente. Ce ascunde, de fapt

Duminică seara, Prințul și Prințesa de Wales au felicitat echipa GB pentru eforturile uimitoare depuse în timpul Jocurilor Olimpice din acest an, printr-un videoclip difuzat pe canalele lor de socializare.

Gallery

​Stând unul lângă altul, William a afișat un nou look cu barbă, în timp ce Kate a optat pentru o ținută lejeră, cu puloverul său favorit cu dungi.

Catherine și-a ales bluza cu dungi bretonă Ralph Lauren "Tori", pe care a purtat-o de mai multe ori, inclusiv în 2013, la un eveniment sportiv, în timp ce făcea cumpărături în Anglesey 2013, la Houghton Horse Trials în 2016.

Dar acesta nu este singurul pulover cu dungi pe care îl are. În luna martie a acestui an, când Kate a dezvăluit cu curaj că urmează un tratament pentru cancer, ea a purtat un pulover breton de la brandul britanic Erdem.

De-a lungul timpului Kate, aceasta a purtat acest pulover esențial pentru garderobă în zilele libere și la evenimentele regale care justificau o apariție mai relaxată.

Chiar și look-ul ei impecabil de la Trooping the Colour a avut o fundă și o talie în dungi personalizate pe o rochie albă pe care o purtase anterior.

Marina franceză a purtat bretonul cu 21 de dungi ca uniformă, ca o aluzie la cele 21 de victorii ale lui Napoleon, iar mai târziu au fost purtate pentru că erau vizibile în apă.

Coco Chanel, fascinată de dungi 

Încă de atunci au fost purtate de marinari, iar Coco Chanel a fost sedusă de aspectul și masculinitatea lor și le-a făcut la modă pentru doamne.

De atunci, această tendință a fost purtată de numeroase personalități ale stilului, printre care Brigette Bardot, Audrey Hepburn, Carrie Bradshaw, Kate Moss și, desigur, diverși membri ai familiei regale, precum Diana și Meghan.

Kate Middleton adoră acest pulover, ba chiar a devenit o uniformă pentru ea, ceea ce înseamnă că atunci când îl poartă se va simți imediat încrezătoare și în largul ei, mai ales în momentele dificile. Este, de asemenea, un memento al consecvenței, nu numai pentru Kate, ci și pentru noi.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni