• PRO TV
  • Lidia Buble, fotografie rară cu cei 6 frați și cele 4 surori. Reuniune de familie la nunta mezinei Lorena

Lidia Buble, fotografie rară cu cei 6 frați și cele 4 surori. Reuniune de familie la nunta mezinei Lorena

Lidia Buble, fotografie rară cu cei 6 frați și cele 4 surori. Reuniune de familie la nunta mezinei Lorena

Lidia Buble a petrecut în weekend la nunta surorii ei mai mici, Lorena. Evenimentul a fost un bun prilej pentru a aduna toți frații la un loc.

Gallery

Celebra cântăreață face parte dintr-o familie numeroasă și nu este deloc ușor să strângi în același loc șase frați și cinci surori. Nunta Lorenei a fost un bun prilej de a uni întreaga familie Buble.

Lidia Buble, portret de familie. Artista s-a fotografiat cu cei șase frați și cele patru surori

Lidia Buble este vedeta familiei, aceasta s-a pozat fericită lângă cele mai dragi persoane din viața ei, iar imaginea va ocupa un loc de onoare în amintirea lor. Una dintre surorile Buble a publicat fotografia pe Instagram, este pentru prima dată când cei 11 frați sunt în formulă completă într-o fotografie pe internet. VEZI IMAGINEA CU CEI 11 FRAȚI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Iosif, Beniamin, Simion, Daniela, Corneliu, Daniel, Estera, Lidia, Elisei, Diana și Lorena sunt cei 11 copii, acum oameni în toată firea, pe care soții Buble i-au crescut cu dragoste și cu sacrificii. Acum sunt cu toții la casa lor. Deși Lidia este singura nemăritată, și ea își dorește să facă acest pas când va veni momentul potrivit. Lorena este cea mai mică, având 21 de ani, iar Iosif este cel mai mare, acesta având deja 47 de ani.

Dacă fetele sunt active pe rețelele sociale, unele dintre ele având zeci de mii de urmăritorii, frații lor se concentrează pe viața de familie și evită lumina reflectoarelor.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni