• PRO TV
  • Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte Elena Gheorghe la nuntă. Tariful cerut de artistă

Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte Elena Gheorghe la nuntă. Tariful cerut de artistă

Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți cânte Elena Gheorghe la nuntă. Tariful cerut de artistă

Elena Gheorghe, una dintre cele mai cunoscute artiste din țară, pune multă pasiune în spectacolele sale, mereu vine și cu trupa, iar prețul este unul pe măsură. Iată ce sumă cere cântăreața pentru participarea la un eveniment privat

Gallery

​Show-urile Elenei Gheorghe sunt la mare căutare, iar cei care își doresc să o asculte la evenimente private precum nunți sau botezuri trebuie să fie pregătiți să scoată din buzunare sume considerabile.

Elena Gheorghe, despre care se știe că are un repertoriu vast, cere, pentru un spectacol la nuntă, nu mai puțin de 8.000 de euro, potrivit evz.ro.

Elena Gheorghe are afaceri online: „Lucrăm la mai multe proiecte”

Elena Gheorghe nu s-a mulțumit doar cu succesul de pe scenă, așa că s-a hotărât să intre și în lumea afacerilor, mai exact pe partea de dezvoltare personală. Recunoaște că nu se pricepe încă în acest domeniu, dar urmează sfaturi și îi ascultă pe cei mai buni.

„Acum lucrăm la mai multe proiecte online, campanii. În ziua de astăzi totul este destul de incert. Singura investiție sigură suntem noi. Merită să investim în noi, minte, trup și suflet. E o investiție care mereu ne va aduce satisfacții și e sigură, nu vei pierde nimic, absolut nimic, doar vei câștiga.

Nu mă pricep la afaceri, dar îi ascult pe cei mai buni în domeniu. Și ei zic că nu e momentul să investim decât în ceea ce este esențial”, a spus, în cadrul unui interviu, Elena Gheorghe.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni