• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, clipe de coșmar în aeroport. A fost agresată de un angajat al unei companii aeriene. Fiica vedetei a asistat la întreaga scenă: „Acest bărbat m-a abuzat...plângeam cu fiica mea”

Mădălina Ghenea, clipe de coșmar în aeroport. A fost agresată de un angajat al unei companii aeriene. Fiica vedetei a asistat la întreaga scenă: „Acest bărbat m-a abuzat...plângeam cu fiica mea”

Mădălina Ghenea, clipe de coșmar în aeroport. A fost agresată de un angajat al unei companii aeriene. Fiica vedetei a asistat la întreaga scenă: „Acest bărbat m-a abuzat...plângeam cu fiica mea”

Mădălina Ghenea a trecut prin clipe de groază în aeroport. Actrița a fost agresată de angajatul unei companii aeriene și a apelat de urgență la ajutorul autorităților. Românca se afla în aeroport cu fiica și nepotul ei când a fost asaltată de acest bărbat.

Gallery

Mădălina Ghenea a izbucnit în lacrimi în aeroport, după ce a fost agresată de un angajat al unei companii aeriene. A cerut ajutorul poliției

Mădălina Ghenea a trecut prin momente greu de descris în cuvinte. Actrița s-a temut că nu se va putea îmbarca la timp pentru zbor și a izbucnit în plâns în aeroport, din cauza bărbatului agresiv care nu voia să o lase să plece. Vedeta a cerut ajutorul poliției și astfel lucrurile s-au calmat.

Mădălina Ghenea a povestit întreaga întâmplare pe Instagram, la story, acolo unde a precizat că fiica și nepotul său, doi copii, au asistat la scena nefericită, iar atunci când prietenii au încercat să o ajute și ei au fost agresați de bărbatul respectiv.

„Acest bărbat m-a abuzat pe mine și pe copiii mei. M-a filmat pe mine și pe copiii mei. Mi-a spus că îmi va anula zborurile, deși totul a fost plătit. Comportament complet nepotrivit față de doi copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați cu injurii”, povestește Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare.

Românca noastră a asistat neputincioasă la suferința fetiței ei, Charlotte, care a fost marcată de cele întâmplate.

„Plângeam cu fiica mea și nepotul meu și el ne râdea în față. În momentul în care am fost la Poliție a decis, în sfârșit, să ne lase să plecăm, după o oră de plâns în fața casei de check-in”, a precizat Mădălina Ghenea.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni