• PRO TV
  • David Popovici nu vrea știe câți bani a câștigat până acum. De ce a luat această decizie, motivul i-a surprins pe mulți

David Popovici nu vrea știe câți bani a câștigat până acum. De ce a luat această decizie, motivul i-a surprins pe mulți

David Popovici nu vrea știe câți bani a câștigat până acum. De ce a luat această decizie, motivul i-a surprins pe mulți

David Popovici a dezvăluit recent că nu vrea să afle câți bani a câștigat până acum și nici ce sume are în conturi. Declarația lui a surprins pe toată lumea, însă sportivul a lămurit lucrurile și a explicat care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

Gallery

​Deși a avut numeroase realizări la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Popovici nu impresionează doar prin performanțele sportive, ci și prin atitudinea sa față de succesul financiar.

La numai 19 ani, el a devenit o figură cunoscută la nivel mondial, dar în viața de zi cu zi rămâne un tânăr modest și rezervat.

De ce David Popovici evită să afle cât câștigă

David Popovici a declarat că preferă să nu cunoască detaliile financiare pentru a nu fi influențat negativ. Tatăl său, în care are deplină încredere, este cel care se ocupă de gestionarea acestor aspecte.

De asemenea, el a spus că a luat această hotărâre după ce și-a dat seama că dialogurile cu tatăl său începeau să se concentreze prea mult pe bani, Popovici a ales să facă un pas înapoi, dorind să mențină un echilibru sănătos în relația lor.

„Eu încerc să stau cât mai departe de banii pe care îi câștig. Sunt conștient de puterea lor, de influența pe care ar putea-o avea asupra mea și nici măcar nu vreau să știu câți am. Nu vreau să știu câți am, nu vreau să știu cât câștig pe lună. Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu.

Mă ajută foarte mult asta, deoarece pot să am încredere absolută în el, fiind tatăl meu. Știu că banii sunt întotdeauna într-un loc potrivit. Am observat, la un moment dat, că discuțiile dintre mine și tatăl meu tindeau să fie îndreptate către zona asta și am uitat să avem discuții tată – fiu și m-am oprit. Trebuie să menții relațiile în viață și să dai cărbune. Când uiți să dai cărbune, focul ăla la un moment dat o să se piardă”, a spus David Popovici.

Foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni