• PRO TV
  • A împrumutat cizmele Andrei și a început să danseze pe piesa lui Beyoncé. Eva Măruță și-a cucerit admiratorii: „Ai atitudinea mamei tale, plină de bucurie”

A împrumutat cizmele Andrei și a început să danseze pe piesa lui Beyoncé. Eva Măruță și-a cucerit admiratorii: „Ai atitudinea mamei tale, plină de bucurie”

A împrumutat cizmele Andrei și a început să danseze pe piesa lui Beyoncé. Eva Măruță și-a cucerit admiratorii: „Ai atitudinea mamei tale, plină de bucurie”

Eva Măruță a împrumutat cizmele mamei sale și a început să danseze pe una din piesele ei preferate, din repertoriul lui Beyoncé. Momentul a fost postat pe contul ei de socializare, iar admiratorii au copleșit-o cu mesaje, spunând că micuța pășește pe urmele Andrei.

Gallery

​După ce au petrecut clipe minunate în Marbella, orașul de suflet al mamei lor, Eva și David se bucură în continuare de vacanță acasă, în România. Aceștia fac plimbări prin pădure cu bicicleta, împreună cu Cătălin Măruță, dar nu uită nici de orele de muzică, pe care le iau amândoi. Eva este destul de activă pe rețelele sociale, iar postările ei adună zeci de mii de vizualizări. Recent, protagonista din „Tati Part Time” a făcut o coregrafie ritmată pe piesa TEXAS HOLD 'EM din repertoriul lui Beyoncé, iar reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară: 

„Ai atitudinea mamei tale, plină de bucurie”; „Doamne, zici ca e Andra 100%!”; „Eva, ești MEGA TALENT. Te ador”;  „Go, go, go, Evaaaa!”; „Îmi place că o să urmezi în carieră pe mama ta!!! Felicitări și succes, copil frumos și minunat!!; „Păzea tati pentru când vine vremea pețitorilor, la cât este de frumoasă și de îndrăzneață, vei avea ceva bătăi de cap. Pregătește-te bine”, „Fata s-a născut artistă! O să vedeți peste 10 ani”, sunt doar câteva dintre comentariile primite pe Instagram. Au existat și comentarii mai răutăcioase, cărora Andra nu le dă importanță. Artista a mărturisit că este mândră de parcursul Evei, mai ales după ce a apărut în primul ei film. „Ca mamă, cred că toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui”, a scris artista. 

View this post on Instagram

A post shared by Eva Maruta (@evamaruta)

Vorbind despre propriul parcurs, Andra a menționat că sprijinul părinților ei a contat foarte mult: 

„Când eram doar un copil, voiam să cuceresc lumea și am avut marele noroc să am părinți care au crezut în mine. Deși multă lume le spunea că sunt nebuni pentru că merg cu mine la toate concursurile de interpretare și batem țara în lung și în lat, că de ce nu mă țin doar cu școală, că de ce cheltuiesc bani pe costume și că nu îmi scot muzica din cap, ei nu ascultau decât de inima lor. Și în inima lor au știut că eu iubesc muzica și că acesta este drumul meu. Încrederea pe care au avut-o în mine mi-a dat aripi, fără ea nu aș fi ajuns departe. Puteți spune că au dat cu #prafdestele în părul meu. Nu e vorba de talent, este vorba de iubire și încredere și încurajare.
Ca mamă, mi-am promis să îmi cresc copiii la fel. Să nu ascult de ce spun oamenii, să fiu alături de ei, să fac totul, absolut totul, ca ei să își îndeplinească visele”, a spus cântăreața. 

Sursă foto: Instagram/Facebook 

Citește și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni