• PRO TV
  • Dana Roba se pregătește să se căsătorească. Make-up artista așteaptă cu sufletul la gură momentul în care ea și Beni vor deveni soț și soție: „Divorțul se va încheia...”

Dana Roba se pregătește să se căsătorească. Make-up artista așteaptă cu sufletul la gură momentul în care ea și Beni vor deveni soț și soție: „Divorțul se va încheia...”

Dana Roba se pregătește să se căsătorească. Make-up artista așteaptă cu sufletul la gură momentul în care ea și Beni vor deveni soț și soție: „Divorțul se va încheia...”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Roba are o relație cu Beni, de ceva timp, iar cei doi chiar au planuri serioase de viitor. Își doresc să se căsătorească, însă, pentru a face acest pas, este nevoie ca divorțul de Daniel Balaciu să fie pronunțat.

Gallery

Dana Roba așteaptă momentul în care va divorța de Daniel Balaciu cu sufletul la gură. Make-up artista sper ca, odată ce separarea va fi pronunțată, să nu mai aibă nimic de-a face cu acesta și să își poată clădi o familie alături de Beni, iubitul ei.

Dana Roba și Beni vor să se căsătorească

În ciuda faptului că Daniel Balaciu i-a oferit Danei Roba o căsnicie de coșmar, aceasta nu a încetat să creadă în iubire și speră să se mărite cât mai repede cu Beni, imediat ce divorțul va fi pronunțat.

Mai mult decât atât, radiază de bucurie, întrucât cele două fete pe care le are s-au atașat extrem de mult de iubitul ei și consideră că le este un tată mult mai bun decât ar fi putut să fie Daniel Balaciu.

Citește și:

„Fetele mele îl iubesc foarte mult pe Beni și, ca să fac în ciudă mai tare socrilor mei, când am ieșit de la tribunal, am zis «Benuțu este tatăl lui Chantal și al lui Celine». Fostei mele soacre îi venea să leșine săraca. Nu e tata cine te face, ci cine te crește, îți dă o educație și e acolo cu mama, lângă tine, să te crească mare. Nu cel care vrea să te omoare.

Cred că divorțul se va încheia anul viitor pe vremea asta, pentru că România e o țară indolentă. Mereu se amână, trebuie să așteptăm. În octombrie este următoarea înfățișare, când mă văd cu Daniel pentru partaj, divorț și restul”, a spus Dana Roba, în cadrul unei emisiuni online.

Dana Roba, nemulțumită de pedeapsa primită de Daniel Balaciu

În urmă cu doar câteva săptămâni, a fost stabilită pedeapsa pe care Daniel Balaciu a primit-o, după ce aproape a ucis-o în bătaie pe fosta lui soție. Instanța l-a obligat pe Daniel Balaciu să plătească daune în valoare de 80.000 de euro și l-a condamnat la șapte ani de închisoare cu executare.

Citește și:

​Dana Roba a așteptat mai bine de un an să afle ce pedeapsă va primi tatăl fiicelor sale, însă a rămas dezamăgită de numărul anilor pe care Daniel Balaciu îi va petrece în spatele gratiilor. Dat fiind faptul că a fost în comă mai multe săptămâni din cauza lui, aceasta consideră că pedeapsa este mult prea mică și susține că, dacă s-ar fi aflat în altă țară, Daniel Balaciu ar fi plătit mult mai scump.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni