• PRO TV
  • 14 august, zi importantă pentru Pescobar: „Acum face bani mulți”! Ce decizie a luat afaceristul

14 august, zi importantă pentru Pescobar: „Acum face bani mulți”! Ce decizie a luat afaceristul

14 august, zi importantă pentru Pescobar: „Acum face bani mulți”! Ce decizie a luat afaceristul

Zilele trecute, după ce a ajuns în Marea Britanie, Paul Nicolau, cunoscut publicului larg drept Pescobar, a anunțat că se pregătește să își deschidă un restaurant la Londra.

Cu mai multe taverne în marile orașe ale României, se pare că afaceristul vrea să dea lovitura și peste hotare. Astfel, dacă în trecut a afirmat că are de gând să își mute afacerile în Dubai, iată că acum el se gândește și la Londra ca locație pentru un nou restaurant.

Însă, până să se apuce de treabă pe tărâm britanic, se pare că Pescobar dă lovitura tot pe plaiurile mioritice. Potrivit lui Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Paul Nicolau va deschide pentru publicul larg o nouă locație pe litoral. Mai exact, marea deschidere va fi pe 14 august 2024.

„Pescobar a avut noroc. A călcat în noroc când era mic, și cu stângul, și cu dreptul. S-a umplut de noroc. E și băiat deștept, are minte multă. Acum face bani mulți din publicitate. Știi câți bani face? Sute de mii de euro. Nu ai văzut ce e la restaurantul lui la mare? Du-te la mare să vezi. Are 500–600 de persoane la masă în același timp. Nu găsești masă, e cu programări. Cea mai tare e asta.

Îi dă drumul și la Caelia. Bă, fraților, e una din minunile lumii. Au vrut să-i pună piedici, nu l-au lăsat până acum să deschidă. Ai mai pomenit așa ceva? De la 1 mai. Păi mai, iunie, iulie, august… Trei luni și jumătate. Și i-a dat acum, ca să-și bată joc de el, 15 zile. Ce să facă? Că până află lumea… Acum, de Sf. Maria, va afla lumea. Că nu ai unde să te duci mai bine ca aici.

Are lumea unde să se ducă. Are acum toate autorizațiile, are tot. M-a invitat și pe mine, că miercuri e pentru toată lumea. Ca să fie de Sf. Maria. Patronii sunt credincioși, la fel ca Gigi Becali. Și patronul, și fiul său. Au urmărit, puteau să dea drumul de acum două săptămâni, dar au vrut de Sfânta Maria”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni