• PRO TV
  • Cristi Borcea, apariție rară alături de toți cei nouă copii ai lui! Cum s-au fotografiat: Valentina Pelinel e și ea în poză

Cristi Borcea, apariție rară alături de toți cei nouă copii ai lui! Cum s-au fotografiat: Valentina Pelinel e și ea în poză

Cristi Borcea, apariție rară alături de toți cei nouă copii ai lui! Cum s-au fotografiat: Valentina Pelinel e și ea în poză

Cristi Borcea și-a surprins recent fanii cu o imagine rară, în care apare alături de toți cei nouă copii ai săi, pe care a postat-o Valentina Pelinel pe Instagram.

De-a lungul anilor, fostul acționar de la Dinamo a fost în centrul atenției nu doar pentru activitățile sale din lumea afacerilor, ci și pentru viața sa personală tumultuoasă. Ajuns la vârsta de 54 de ani, acesta a fost căsătorit de trei ori și are copii cu patru femei diferite.

În fotografia pe care Valentina Pelinel le-a arătat-o fanilor, Cristi Borcea apare alături de actuala lui soție, dar și de toți cei nouă copii pe care el îi are, acesta fiind un moment aproape unic, în care afaceristul stă la masă cu toată familia lui.

Gallery

​Dintre cei nouă copii, cei mai mari sunt Patrick, Melissa și Angelo, pe care îi are din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. După ce a divorțat de aceasta în anul 2011, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, dar în paralel a avut și o altă relație, cu avocata Simona Dana Voiculescu. Alături de aceasta din urmă, el are o fetiță, Andreina Carolyn Christine, în timp ce Alina Vidican i-a dăruit doi copii.

În prezent, fostul acționar al lui Dinamo este căsătorit cu Valentina Pelinel, care i-a devenit soție în anul 2018 și alături de care are trei copii: Milan, Indira Maria și Rania Maria.

„Familie mare! Nouă copii! Copiii noștri! Copii fericiți, părinți fericiți! Suntem binecuvântați”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii.

„Frumos! Ăsta da bărbat! De toți are grijă și de toate! Iar tu ești o deosebită. Frumoasă și inteligentă! Mai presus de toate ești o femeie bună”, „O familie minunată”, „Asta realizare! Cât de bogat poți fi alături de atâția copii” și „Să fiți uniți toată viața voastră” au fost câteva dintre mesajele pe care fanii le-au lăsat în dreptul imaginii de pe Instagram.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni