• PRO TV
  • Gai Bădălău recunoaște motivul real pentru care s-a despărțit de Ramona Gabor. Au avut o relație de cinci ani, plină de împăcări și de despărțiri: „Cu toate fostele mele”

Gai Bădălău recunoaște motivul real pentru care s-a despărțit de Ramona Gabor. Au avut o relație de cinci ani, plină de împăcări și de despărțiri: „Cu toate fostele mele”

Gai Bădălău recunoaște motivul real pentru care s-a despărțit de Ramona Gabor. Au avut o relație de cinci ani, plină de împăcări și de despărțiri: „Cu toate fostele mele”

Ramona Gabor și Gabi Bădălău au format un cuplu timp de cinci ani, iar relația lor a ținut primele pagini ale ziarelor, fiind mereu în centrul atenției. Cei doi au avut parte de mai multe împăcări și despărțiri, ceea ce a prezentat mare interes pentru fanii lor.

Gallery

De-a lungul timpului, Gabi Bădălău a avut mai multe relații cu femei cunoscute, iar Ramona Gabor este doar una dintre ele. Cei doi au avut o relație pasională, de care acesta își aduce aminte cu bucurie, chiar și după atâta timp.

Gabi Bădălău a acuzat-o de infidelitate pe Ramona Gabor

Relațiile de lungă durată ale lui Gabi Bădălău, dar pline de împăcări și de despărțiri, au existat dintotdeauna, nefiind vorba de ceva ce a început de curând. Printr-o mulțime de despărțiri a trecut și relația cu Ramona Gabor, însă ceea ce a trăit alături de ea încă i-a rămas întipărit în minte.

Unul dintre cele mai tensionate momente din relația lor a avut loc atunci când afaceristul a acuzat-o pe sora Monicăi Gabor de infidelitate, în urma unei capcane pe care chiar el i-a întins-o. Acesta a chemat-o într-o cameră de hotel, sub alt nume, iar ea a acceptat să vină.

Citește și:

​Cu toate acestea, momentele neplăcute dintre ei au fost date uitării, căci, recent, după ce a revenit în România, au fost surprinși împreună la un restaurant.

Relația dintre Gabi Bădălău și Ramona Gabor s-a încheiat din cauza geloziilor

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate, Gabi Bădălău a recunoscut că ceea ce a dus la separarea sa de Ramona Gabor a fost chiar gelozia. Chiar și așa, își amintește cu drag de tot ceea ce au trăit împreună, spunând că a fost o relație cu de toate, așa cum și trebuia să fie.

„Am avut o relație cu Ramona. Cred că au trecut mai bine de 15 ani de zile. Din fericire, am rămas în relații bune cu toate fostele mele iubite. Au fost perioade ale vârstei. Noi, ca și oameni, avem în fiecare perioadă a vieții prin care trecem și avem ce învăța.

Citește și:

Într-adevăr, cu Ramona am avut o relație cu sare și piper, ca să zic așa. Nu m-am simțit umilit ca bărbat, din contră. M-am simțit bărbat în adevăratul sens la cuvântului cu toate fostele mele iubite, doar că, în fiecare relație, mai sunt și gelozii și infidelități și le tratăm ca atare fiecare”, a declarat afaceristul.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni