• PRO TV
  • Divorțul de soția româncă nu s-a finalizat încă, dar el așteaptă un copil cu iubita Alina, care e cu 32 de ani mai tânără. Cu cine a înlocuit-o miliardarul John Paulson pe Jenny din Galați

Divorțul de soția româncă nu s-a finalizat încă, dar el așteaptă un copil cu iubita Alina, care e cu 32 de ani mai tânără. Cu cine a înlocuit-o miliardarul John Paulson pe Jenny din Galați

Divorțul de soția româncă nu s-a finalizat încă, dar el așteaptă un copil cu iubita Alina, care e cu 32 de ani mai tânără. Cu cine a înlocuit-o miliardarul John Paulson pe Jenny din Galați

În primăvara acestui an, miliardarul John Paulson (68 de ani) s-a logodit cu Alina de Almeida (36 de ani). Afaceristul care conduce Paulson&Co., o firmă de gestionare a investițiilor cu sediul la New York a făcut acest pas deși nu și-a încheiat încă socotelile cu Jenny, fosta soție originară din Galați.

Gallery

​Mai mult, Page Six scrie că magnatul se pregătește să fie tătic la 68 de ani, iar Alina de Almeida așteaptă primul copil al cuplului.

„Suntem foarte încântați. Este ceva ce am planificat. Nu a fost o mare surpriză. Suntem împreună de trei ani și întotdeauna mi-am dorit o familie, iar eu știu că John va fi un tată minunat. Sperăm doar ca bebelușul să fie sănătos. Băiat sau fată, ne bucurăm orice ar fi”, a spus Almeida potrivit sursei menționate mai sus. (Vezi imagini cu actuala iubită și fosta soție a miliardarului în GALERIA FOTO de mai sus)

John Paulson și Jenny nu s-au înțeles în privința partajului

Cei doi nu se pot căsători încă pentru că miliardarul se află încă în proces de divorț cu fosta soție și asta pentru că nu s-au înțeles în privința partajului.

​John Paulson și Jenny Paulson (FOTO: Getty Images)

John Paulson a intentat divorțul de Jenny Paulson (fostă Jenica Zaharia) în 2021, iar gurile rele spun că motivul ar fi fost chiar Alina de Almeida. Românca spunea atunci că a aflat din ziare că soțul ei vrea să divorțeze. Cei doi au fost împreună 21 de ani.

Averea lui Paulson se ridică la aproximativ 4,7 miliarde de dolari, iar presa străină a scris că Jenny n-a fost de acord cu oferta făcută de Paulson la divorț. Românca s-ar fi simțit „jignită și umilită” când a aflat că miliardarul vrea să-i lase doar câteva sute de milioane de euro. Jenny a fost afectată și de faptul că fostul soț și-a oficializat rapid relația cu tinerica Alina. Jenny și John au împreună două fiice: Giselle și Danielle.

Jenny Paulson cum este cunoscută în lumea mondenă de peste Ocean (Jenica Zaharia), a plecat din Galați în urmă cu mai bine de trei decenii, când nici nu împlinise 20 de ani, potrivit Viața Liberă.

Jenny a fost ajutată de fratele ei, George Zaharia, fost altlet de performanță, să ajungă în „țara tuturor posibilităților”. În America, Jenny s-a angajat ca secretară într-una din companiile celui care avea să-i ajungă soț.

Cine este Alina de Almeida

Almeida speră să se căsătorească cu miliardarul american odată ce divorțul va fi rezolvat. (Vezi imagini cu cei doi în GALERIA FOTO de mai sus)

John este pur și simplu un partener minunat. El scoate tot ce e mai bun din mine. El m-a împins la următorul nivel în carieră. Mă susține foarte mult, este foarte răbdător și grijuliu”, a declarat aceasta într-un interviu.

​Alina este dieteticiană și are diplomă în științe alimentare și nutriționale. Logodnica lui Paulson este fondatoarea companiei de consiliere pentru sănătate, Effective Lifestyle.

Ea spune că cei doi au și multe în comun. „Ne plac aceleași lucruri. Aceleași sporturi, aceleași filme. Literalmente totul. Suntem foarte fericiți”, a conchis tânăra.

Acesta va fi primul copil al lui de Almeida. Paulson mai are doi copii din căsătoria sa anterioară.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni