• PRO TV
  • Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a venit în România! Este superbă și seamănă izbitor cu mama ei, Consuelo

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a venit în România! Este superbă și seamănă izbitor cu mama ei, Consuelo

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a venit în România! Este superbă și seamănă izbitor cu mama ei, Consuelo

Adrian Mutu se declară un tată fericit. Fiica lui cea mare, Adriana, din mariajul cu Consuelo, a venit în vizită în România.

Gallery

Adriana Mutu are 18 ani și locuiește alături de mama ei în Republica Dominicană. Fiica antrenorului seamănă izbitor cu mama ei, de la care pare că a moștenit majoritatea trăsăturile. Adrian Mutu se află deja la al treilea mariaj.

Briliantul a ajuns pentru prima dată în fața altarului la 21 de ani cu Alexandra Dinu. Din relația lor a rezultat un băiat, Mario. Mariajul lor s-a încheiat în 2003. Adrian Mutu s-a îndrăgostit apoi de Consuelo Matos Gomez, cu care a stat opt ani. Cei doi au împreună două fete, Adriana și Maya. Acum, fostul fotbalist este căsătorit cu Sandra Bachici, pe care a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni, după ce o văzuse la un concurs de Miss. Cu Sandra, Mutu are un băiețel, pe Tiago.

Adriana, fiica lui Adi Mutu, a venit în România

Adriana a venit în România pentru a-și vizita tatăl, cu care a petrecut momente unice. Cei doi s-au plimbat prin București și s-au fotografiat în fața Casei Poporului.

„Bine ai venit în România, iubita mea”, a scris Adrian Mutu pe rețelele de socializare.

Internauții au remarcat că tânăra seamănă izbitor cu mama ei, Consuelo. VEZI CUM ARATA ADRIANA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Ce seamănă cu Consuelo”, „Ce frumoasă e”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Pentru plimbarea cu tată ei, Adriana a optat pentru o ținută casual, a purtat o pereche de blugi, maiou și o geantă Christian Dior.

Sursă foto: Instagram, arhivă PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni