• PRO TV
  • Anamaria Prodan atrage din nou toate privirile! Cum arată impresara în costum de baie, la 51 de ani FOTO

Anamaria Prodan atrage din nou toate privirile! Cum arată impresara în costum de baie, la 51 de ani FOTO

Anamaria Prodan atrage din nou toate privirile! Cum arată impresara în costum de baie, la 51 de ani FOTO

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a pus internetul pe jar cu ultima fotografie! La 51 de ani, impresara se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu ratează ocazia de a se afișa în cele mai mici costume de baie!

Gallery

​Anamaria Prodan, una dintre cele mai cunoscute și urmărite personalități din lumea mondenă românească, a ajuns din nou în centrul atenției! Vedeta, în vârstă de 51 de ani, are foarte mare grijă la aspectul său fizic, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Iubita lui Ronald Gavril nu s-a ferit și s-a afișat, pe rețelele de socializare, într-un costum de baie minuscul și a încins imaginația urmăritorilor săi.

Vezi imaginea cu Anamaria Prodan în galeria foto de mai sus

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Ronald Gavril

După separarea cu scandal de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ajuns să iubească din nou. Impresara și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se feresc să își împărtășească sentimentele în public.

„Îți mulțumesc pentru fiecare secundă. Trăiesc frumos și mă emoționez când vorbesc de tine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce îmi dă să trăiesc, cât este (...)

Noi trăim fiecare moment frumos fără să dau explicații nimănui, fără să mai ascund lucruri și îți mulțumesc că ești lângă mine și mă susții, chiar și astăzi când n-am terminat socotelile vechi cu fostul soț (...) Faptul că m-am simțit atât de liberă, atât de relaxată, că m-ai făcut să râd, încât am uitat de toate problemele mele”, a spus Anamaria Prodan în fața lui Ronald Gavril, în podcastul moderat de ea.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni