• PRO TV
  • A fost prinsă femeia care împingea lumea în fața tramvaiului! Anunțul făcut de Poliția Capitalei

A fost prinsă femeia care împingea lumea în fața tramvaiului! Anunțul făcut de Poliția Capitalei

A fost prinsă femeia care împingea lumea în fața tramvaiului! Anunțul făcut de Poliția Capitalei

După trei zile de căutări, polițiștii bucureșteni au reușit să o identifice și să o rețină pe femeia care împingea, din senin, oameni în fața tramvaiului

O femeie care purta mască chirurgicală a fost surprinsă în mai multe rânduri în timp ce împingea oameni, dintr-o dată, în fața tramvaiului. Mai multe persoane i-au făcut poze și le-au postat pe rețelele de socializare, solicitând Poliției Capitalei să o identifice și să o rețină.

„La data de 12 august 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 13 Poliție au identificat și depistat o femeie, în vârstă de 61 de ani, bănuită de comiterea faptelor. Persoana în cauză a fost condusă la sediul subunității, în vederea audierii, ulterior fiind transportată la o unitate medicală de specialitate.

Menționăm faptul că, până în acest moment, la nivelul subunităților de poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic, în timp ce se afla într-o stație de tramvai, din Sectorul 3”, a anunțat Poliția Capitalei.

Cazul a fost sesizat la scurt timp după ce pe una dintre cele mai cunoscute rețele de socializare a apărut o postare făcută de o femeie care afirma că a fost împinsă în fața tramvaiului de către o necunoscută.

„Bună dimineața!

Ieri, în jurul orei 13:00, acestă femeie, când am trecut pe lângă ea, pe refugiul de tramvai (nu era nimeni pe refugiul când m-a împins pe mine), la Matei Ambrozie, pur și simplu m-a împins.

Inițial m-am speriat și nu am reacționat, după ce m-am îndepărtat mi-ai dat seama de gravitatea situației în care mă aflasem dacă ar fi venit tramvaiul.

Pun poze cu d-na, să vă feriți, poate o recunoaște cineva, cred că are mari probleme...”, a povestit o femeie pe reţelele de socializare.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni