• PRO TV
  • Un miliardar playboy, care a fost în trecut iubitul lui Kim Kardashian, a murit la scurt timp după ce s-a căsătorit cu a șasea soție. Motivul decesului

Un miliardar playboy, care a fost în trecut iubitul lui Kim Kardashian, a murit la scurt timp după ce s-a căsătorit cu a șasea soție. Motivul decesului

Un miliardar playboy, care a fost în trecut iubitul lui Kim Kardashian, a murit la scurt timp după ce s-a căsătorit cu a șasea soție. Motivul decesului

Miliardarul playboy care era cunoscut pentru faptul că petrecea cu VIP-uri și a ieșit cu Kim Kardashian, a murit la scurt timp după ce s-a căsătorit cu cea de-a șasea femeie.

Gallery

Omul de afaceri austriac Richard Lugner a fost declarat mort la vârsta de 91 de ani, la vila lui din Doebling, aflată la nord vest de Viena.

Lugner se căsătorise de doar două luni cu Simone Reilaender, mai tânără decât el cu 49 de ani, dar suferea de dureri de spate severe și epuizare.
Ambulanța care a ajuns de urgență la vila lui, în cursul zilei de luni, nu a mai putut face nimic pentru el.
Omul de afaceri a devenit cunoscut după ce a plătit sume uriașe pentru întâlniri romantice cu Kim Kardashian sau Paris Hilton. De asemenea, aceasta a petrecut cu fosta Spice Girl Geri Halliwell sau supermodelul Grace Jones.

Văduva Simone conduce mallul din Viena, Lugner spunând săptămâna trecută că ea este singurul boss al imperiului lui de afaceri.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni