• PRO TV
  • Alina Ceușan a fost externată. Surpriza emoționantă care le-a așteptat acasă pe proaspăta mămică și pe Perla: „Cu noi, tot timpul”

Alina Ceușan a fost externată. Surpriza emoționantă care le-a așteptat acasă pe proaspăta mămică și pe Perla: „Cu noi, tot timpul”

Alina Ceușan a fost externată. Surpriza emoționantă care le-a așteptat acasă pe proaspăta mămică și pe Perla: „Cu noi, tot timpul”

Alina Ceușan a născut, joi, 8 august, o fetiță perfect sănătoasă, pe care ea și soțul ei au decis să o numească Perla. Acestea au fost externate și, acasă, le-a așteptat o surpriză emoționantă.

Gallery

Alina Ceușan și soțul ei, Raul, sunt în culmea fericirii de când familia lor s-a mai mărit cu încă un membru. Prezentatoarea ”Love Island” și Perla se află, în aceste momente, acasă, la Cluj, bucurându-se de noul capitol care a început în viața lor.

Alina Ceușan și Perla au fost externate

Alina Ceușan și-a ținut fanii la curent în ziua nașterii micuței Perla, așa cum a făcut și la venirea pe lume a lui Rock, iar informațiile oferite fanilor au continuat și după externarea lor.

Când au ajuns acasă, cele două au fost așteptate cu o surpriză foarte frumoasă, care a făcut ca revenirea acasă să fie și mai frumoasă. Casa Alinei a fost împodobită cu baloane și cu flori albe și, alături de ele, încă din prima clipă, s-a aflat și fratele mai mare, entuziasmat pentru că, în cele din urmă, și-a cunoscut surioara.

Citește și:

„Am fost aici, acolo și peste tot în această vară. Și ai fost acolo, cu noi, tot timpul. Bine ai venit acasă, Perla!”, a scris Alina Ceușan, pe contul său de Instagram, alături de un videoclip care surprinde primele lor momente acasă, în formulă completă.

Alina Ceușan și Raul și-au luat apartament, în București

În urmă cu doar câteva luni, Alina Ceușan anunța că ea și soțul ei au făcut o achiziție importantă. Cei doi și-au cumpărat un apartament cu istorie, în București, pe gustul lor, unde locuiesc doar câteva zile pe lună, în funcție de lucrurile pe care aceasta le are de rezolvat, în Capitală.

„Nu mă mut la București, eu stau la Cluj. Să se înțeleagă! Sunt din Târgu Mureș, dar stau la Cluj de 10 ani. La București, vin pentru partea de business (n.r. afaceri), pentru toate contractele, evenimentele. Venim pentru asta, dar ne dorim să stăm în formula completă măcar zece zile pe lună!”, a spus Alina Ceușan, conform Ego.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni