• PRO TV
  • Nadia Comăneci este în doliu! Anunțul trist făcut de fosta mare gimnastă a României: “Te iubim”

Nadia Comăneci este în doliu! Anunțul trist făcut de fosta mare gimnastă a României: “Te iubim”

Nadia Comăneci este în doliu! Anunțul trist făcut de fosta mare gimnastă a României: “Te iubim”

Nadia Comăneci trece prin momente dificile după ce o persoană dragă din viața ei a murit. Vedeta a făcut anunțul nefericit pe rețelele de socializare.

Gallery

​Nadia Comăneci, cea mai cunoscută și apreciată sportivă din toată lumea, care a obținut primul 10 perfect din istoria concursurilor olimpice de gimnastică, trece prin momente dificile. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că este în doliu, după ce socrul ei, Harold Conner, s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani. 

​ Anunțul decesului a fost făcut chiar de sportivă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj emoționant în memoria tatălui soțului ei:

„Odihnește-te în pace, dragul nostru Harold. Ai fost un om minunat și extrem de iubitor. Te iubim.”, a scris Nadia pe Facebook.

Comentariile fanilor la postare nu au ezitat să apară. Mulți i-au scris marii campioane gânduri bune. ”Condoleanțe, Nadia. Îmi pare rău de pierderea suferită. Transmit toate rugăciunile mele bune către tine și familia ta”/”Condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte”/”Lumină veșnică”, sunt o parte dintre reacții.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni