• PRO TV
  • Împlinește 58 de ani, dar arată fenomenal! Halle Berry, apariție incendiară într-o rochie transparentă

Împlinește 58 de ani, dar arată fenomenal! Halle Berry, apariție incendiară într-o rochie transparentă

Împlinește 58 de ani, dar arată fenomenal! Halle Berry, apariție incendiară într-o rochie transparentă

Halle Berry a fost atracția serii la premiera din Los Angeles a filmului The Union. Actrița și-a etalat silueta impecabilă într-o rochie îndrăzneață, la brațul lui Mark Wahlberg, alături de care joacă în noul ei film.

Împlinește 58 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânără! Halle Berry este într-o formă fizică la fel de bună ca pe vremea în care o interpreta pe Cat Woman. Actrița a fost fotografiată din toate unghiurile la premiera noului ei film: aceasta a ales o rochie transparentă, cu lenjeria intimă la vedere. Ținuta i-a pus în valoare corpul de supermodel.

Dacă pe plan profesional îi merge excelent, în viața personală lucrurile nu stau chiar atât de bine. Halle Berry nu a avut succes în instanță cu cererea sa de a-l obliga pe fostul ei partener, Olivier Martinez, să participe la terapie pentru a rezolva conflictele legate de fiul lor de zece ani.

​Sursa foto: GETTY IMAGES

Halle s-a căsătorit cu Martinez, în vârstă de 58 de ani, în 2013 – în același an în care l-a născut pe fiul lor, Maceo - și s-au despărțit în 2016. Divorțul lor a fost finalizat șapte ani mai târziu, în august 2023.

Berry susține că Martinez încearcă să amâne terapia de co-parenting la care au convenit, dar, conform documentelor judiciare obținute de Radar Online, un judecător a respins cererea actriței, invocând „lipsa unei circumstanțe urgente.”

Cei doi au hotărât în luna mai să participe la terapie pentru a „rezolva disputele și conflictele dintre ei, în încercarea de a-și crește fiul împreună cu succes.”
Actrița a dorit ca un judecător să-l oblige să respecte programul stabilit de comun acord. Halle afirmă că, deoarece sesiunile de terapie se desfășoară prin Zoom, Martinez nu poate folosi călătoriile ca scuză. Vedeta a spus că cele șase sesiuni comune trebuiau să fie finalizate până la 14 iunie.

Gallery

Potrivit Radar Online, echipa juridică a lui Berry a susținut că absența lui Martinez de la terapie afectează „dezvoltarea și interesele” fiului lor.
Berry a afirmat că Martinez îl implică „în mod constant” pe Maceo în certurile lor, ceea ce îl face să „reacționeze negativ” față de ea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni