• PRO TV
  • Noi probleme cu legea pentru Călin Donca! Afaceristul brașovean a fost prins în fapt, la doar câteva luni de când a scăpat de acuzații: „Am fost luat...”

Noi probleme cu legea pentru Călin Donca! Afaceristul brașovean a fost prins în fapt, la doar câteva luni de când a scăpat de acuzații: „Am fost luat...”

Noi probleme cu legea pentru Călin Donca! Afaceristul brașovean a fost prins în fapt, la doar câteva luni de când a scăpat de acuzații: „Am fost luat...”

Călin Donca a comis-o din nou, în urmă cu doar câteva zile. Nici bine nu a scăpat de acuzațiile care i s-au adus și care l-au băgat în spatele gratiilor, că milionarul din Brașov trebuie să dea noi explicații în fața oamenilor legii.

Gallery

Călin Donca a fost tras pe dreapta de oamenii legii, în urmă cu doar câteva zile și și-a provocat fanii să ghicească viteza cu care conducea, acesta fiind și motivul pentru care a fost tras pe dreapta.

Călin Donca, amendat din cauza vitezei prea mari

Călin Donca și-a obișnuit fanii cu felul său sincer de a fi și nu a renunțat la el nici când a dat, din  nou, de probleme. Milionarul din Brașov a mărturisit că a fost tras pe dreapta, după ce a fost prins cu radarul în timp ce conducea cu o viteză mult prea mare.

Citește și:

​Acesta și-a recunoscut vina și i-a pus pe cei care îl urmăresc să ghicească viteza pe care o avea, în schimbul unei băuturi alcoolice. „Dragii mei dragi, m-a oprit poliția. Am fost luat cu radarul”, a fost mesajul pe care l-a transmis acesta, pe contul său de TikTok.

Călin Donca trăiește cu 5.000 de euro pe lună

Călin Donca a fost invitat, recent, în cadrul unui podcast, în care a vorbit inclusiv despre modul în care viața lui s-a schimbat după ce a ieșit din arest. Acesta a recunoscut că unele schimbări au avut loc inclusiv din punct de vedere financiar, deoarece este mult mai echilibrat de ceva timp.

Citește și:

„Noi cheltuiam cam 20.000 de euro pe lună și eram bine financiar. Acum, cu mai puțin, cu 5.000 de euro, considerăm că suntem bine. Vacanțele erau o cheltuială foarte mare. A doua mare cheltuială erau petrecerile.

Această nebunie în care ajunseserăm era prea mult pentru noi. Nu mai aveam timp unul pentru altul, trebuia să socializăm continuu și să fim plăcuți de alții, dar ne vedeam tot mai rar, chiar dacă eram împreună tot timpul”, a spus Călin Donca.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni