• PRO TV
  • De la Wimbledon direct pe OnlyFans. Cum a ajuns talentata tenismenă Sofya Zhuk să se înregistreze pe platforma destinată adulților

De la Wimbledon direct pe OnlyFans. Cum a ajuns talentata tenismenă Sofya Zhuk să se înregistreze pe platforma destinată adulților

De la Wimbledon direct pe OnlyFans. Cum a ajuns talentata tenismenă Sofya Zhuk să se înregistreze pe platforma destinată adulților

Sofya Andreyevna Zhuk este o cunoscută jucătoare de tenis, de origine rusă, care a decis să se retragă din sport. Tânăra de 24 de ani nu s-a sfiit să spună că și-a făcut cont pe OnlyFans.

În 2015, rusoaica Sofya Zhuk a câștigat turneul de junioare de la Wimbledon. Mulți jurnaliști sportivi i-au prevăzut un viitor strălucit și au numit-o în articole “urmașa Mariei Sharapova”. După doar cinci ani, Sofya Zhuk a anunțat că își încheie cariera, din cauza accidentărilor. Sportiva adunase 123 de victorii și 66 de înfrângeri la simplu, în circuitele WTA și ITF, potrivit digisport.ro.

Gallery

​Sofya Zhuk și-a deschis un cont pe rețeaua OnlyFans, o platformă unde cei care vor să-i vadă postările trebuie să plătească un abonament lunar. Sportiva a precizat că nu va publica fotografii nud.

„M-am apucat de modelling și mi-am dat seama că îmi place foarte mult și că am succes. Acum, nu regret nimic. Cred că sunt în poziția în care pot să explorez mai multe opțiuni în viață și asta îmi dă un sentiment frumos”, le-a spus Sofya Zhuk urmăritorilor ei de pe rețelele sociale. 

Anterior, rusoaica a dat detalii despre problemele medicale care au forțat-o să se retragă din tenisul profesionist.

„Am avut multe accidentări serioase și corpul meu avea nevoie de odihnă. Nu asimilez proteinele normal, astfel că discurile vertebrelor se comportă ca acelea ale unei persoane de 60 de ani. Am jucat mereu cu dureri groaznice, am iubit tenisul, dar trebuia să mă gândesc la sănătatea mea”, a mai spus Sofya Zhuk.

Sursă foto: Instagram/ sofya_zhuk

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni