• PRO TV
  • Ce face Culiță Sterp în vacanță, atunci când Daniela Iliescu nu este lângă el. Fanii au rămas surprinși de gestul artistului: „Agăț și eu ceva...”

Ce face Culiță Sterp în vacanță, atunci când Daniela Iliescu nu este lângă el. Fanii au rămas surprinși de gestul artistului: „Agăț și eu ceva...”

Ce face Culiță Sterp în vacanță, atunci când Daniela Iliescu nu este lângă el. Fanii au rămas surprinși de gestul artistului: „Agăț și eu ceva...”

Culiță Sterp a făcut un gest neașteptat în timpul vacanței sale exotice. Imaginile le-a postat pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat.

Gallery

​Culiță Sterp este unul dintre cele mai apreciate personaje din showbizul românesc, acesta făcându-se remarcat în urmă cu mulți ani, atunci când forma un cuplu cu Carmen de la Sălciua. Timpul a trecut, cei doi artiști și-au spus adio, iar fratele lui Iancu Sterp și-a găsit fericirea în brațele altei femei, Daniela Iliescu. Aceasta i-a oferit și un copil absolut superb pe nume Milan.

Recent, Culiță și Daniela au plecat într-o vacanță exotică, departe de aglomerația Bucureștiului. Acolo, într-un moment de singurătate, artistul a făcut o glumă care ar fi pus-o pe jar pe partenera sa de viață. 

„Hai să vedem dacă agăț și eu ceva pe aici.. Unde mi-e muierea? Că n-o mai văd. Ia să vedem, ia să vedem... Chiar am pierdut-o pe bune! Înainte o vedeam, dar acum chiar n-o mai văd. Aaa, uitați-o! E aici!”, a spus Culiță într-un video postat pe InstaStory.

Atunci când s-au reîntâlnit, cântărețul și-a sărutat partenera de viață, care l-a întrebat unde a fost de unul singur. Acesta, tot în spirit de glumă, i-a răspuns:

„Te căutam cu privirea ca să te agăț. Îmi dai și mie numărul tău?”

​Deși atmosfera era una veselă, Daniela i-a atras atenția din nou partenerului său și i-a explicat că de acum înainte să îi spună atunci când se îndepărtează de ea. 

„Mă căutai, dar nu mai am baterie la telefon și dacă plecai.... Ce mă făceam fără tine?”

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni