• PRO TV
  • Când își va boteza Laura Cosoi fiica. Actrița și soțul ei au început, deja, pregătirile: „Trebuie să mă organizez”

Când își va boteza Laura Cosoi fiica. Actrița și soțul ei au început, deja, pregătirile: „Trebuie să mă organizez”

Când își va boteza Laura Cosoi fiica. Actrița și soțul ei au început, deja, pregătirile: „Trebuie să mă organizez”

Laura Cosoi a născut pe data de 29 iulie o fetiță perfect sănătoasă și, deja, împreună cu soțul ei, au stabilit când va avea loc botezul. Actrița radiază de bucurie de când familia ei s-a mai mărit cu un membru.

Gallery

Laura Cosoi se pregătește pentru botezul micuței Aida, fetița pe care a adus-o pe lume la finalul lunii iulie. Artista este pregătită pentru noul capitol din viața ei, dar, întâi de toate, trebuie să organizeze botezul.

Când își va boteza Laura Cosoi fiica

Nu mai este mult și Laura Cosoi își va boteza fiica. Marele eveniment a fost programat pentru finalul acestei luni, însă, înainte ca Aida să fie creștinată, actrița și familia acesteia vor pleca într-o vacanță.

Deși mai sunt câteva săptămâni până când petrecerea va avea loc, Laura Cosoi a început, deja, să se gândească la cum va organiza totul, deoarece ziua va fi una cu totul și cu totul specială și își dorește ca totul să decurgă perfect.

Citește și:

„Urmează o perioadă în care urmează să plec și eu cu familia mea, într-o mică vacanță, apoi, urmează botezul Aidei, care va fi la finalul lunii și trebuie să mă organizez cu acest eveniment foarte important din viața noastră.

Dacă puteți crede, nu am apelat nici măcar o secundă nici la pompă, motiv pentru care, îmi dau seama că există o sincronizare perfectă între mine și Aida și pot pleca două ora și jumătate, chiar trei de acasă”, a povestit Laura Cosoi, pe contul său de Instagram.

Laura Cosoi a visat că va avea patru copii

Cu puțin timp înainte de a naște, Laura Cosoi a mărturisit că știa că urma să mai aibă un copil. Artista a visat-o pe mezina familiei, în urmă cu doi ani, împreună cu numele pe care avea să îl poarte și, deși nu a crezut că va mai putea rămâne însărcinată din cauza vârstei, dorința i s-a îndeplinit.

Citește și:

​Mai mult decât atât, Laura Cosoi consideră că Aida a venit cu scopul de a o vindeca, deoarece a rămas însărcinată cu doar câteva luni înainte ca mama ei să se stingă din viață.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni