• PRO TV
  • Blake Lively, regina absolută a covorului roșu! Cum arată rochia de 35.000 de euro cu care actrița a fermecat audiența: „Du-o la muzeu! E o capodoperă!”

Blake Lively, regina absolută a covorului roșu! Cum arată rochia de 35.000 de euro cu care actrița a fermecat audiența: „Du-o la muzeu! E o capodoperă!”

Blake Lively, regina absolută a covorului roșu! Cum arată rochia de 35.000 de euro cu care actrița a fermecat audiența: „Du-o la muzeu! E o capodoperă!”

Blake Lively se află în plină campanie de promovare a noului ei film „It Ends With Us”, care se bucură deja de un succes răsunător la box office. Actrița a făcut furori la Leicester Square, în centrul Londrei, unde a pășit pe covorul roșu într-o rochie absolut spectaculoasă.

Gallery

​Soția lui Ryan Reynold a fermecat audiența într-o creație Tamara Ralph, a cărei preț se ridică la aproximativ 35.000 de euro (circa 174.000 de lei), potrivit Daily Mail.

Rochia strălucitoare cu motive florale (orhidee și flori de cireș) face parte din cea mai recentă colecție couture toamnă-iarnă 2024/2025 a designerului, prezentată la începutul acestei veri la Paris, în timpul săptămânii modei Haute Couture.

CITEȘTE ȘI:

​Blake și-a completat look-ul cu bijuterii cu tematică florală de la Lorraine Schwartz Jewelry și o capă uriașă, de culoare roșie, din pene. (Vezi imagini cu ținuta în GALERIA FOTO de mai sus)

Cu deja celebrele ei bucle, ruj roșu și un zâmbet impecabil, Blake a strălucit din toate unghiurile în fața zecilor de blițuri.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de British GLAMOUR (@glamouruk)

Mai multe filmulețe și imagini cu actrița de 36 de ani, care este și mamă a patru copii, s-au viralizat pe rețelele de socializare. Blake este considerată un adevărat fashion icon și a bifat de-a lungul carierei mai multe apariții memorabile.

„Perfecțiune”, „Du-o la muzeu! E o capodoperă!”, „Blake, te iubim! Ești fabuloasă!”, „Operă de artă!”, „Rochia este absolut uimitoare!”, „Asta numesc eu rochie!”, „Ești plină de farmec!”, „Pur și simplu WOW!”, au scris internauții pe rețelele de socializare.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni