• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, portret de familie. Cum s-au fotografiat în vacanță, alături de micuțul Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, portret de familie. Cum s-au fotografiat în vacanță, alături de micuțul Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, portret de familie. Cum s-au fotografiat în vacanță,  alături de micuțul Liam

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se află în vacanță, alături de fiul lor, Liam. Deși nu au dezvăluit destinația în care se află, cei doi au publicat câteva imagini.

Gallery

Corina Caciuc a născut în luna martie a acestui an, aducând pe lume cel de-al doilea băiețel al cuplului. Laurențiu Reghecampf și partenera lui sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor personală, drept dovadă nu se expun prea mult pe rețelele de socializare. Însă, se pare că au făcut o excepție de această dată și au publicat câteva fotografii din vacanță.

Laurențiu Reghecampf, vacanță cu familia

În urmă cu puțin timp, Reghe a publicat câteva fotografii din vacanța în care se află cu Corina Caciuc și micuțul Liam. În imagini nu apare și micuțul Landon Abram, care a venit pe lume în luna martie, care acum ar trebui să aibă cinci luni.

Din fotografiile publicate de antrenor, pe Instagram, se poate observa că cei trei sunt extrem de fericiți și sunt o familie frumoasă și unită, în ciuda a tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului.

Reghe și Corina par că se înțeleg de minune și se bucură din plin de vacanță, iar micuțul Liam se distrează de minune în locurile de joacă destinate copiilor. VEZI IMAGINILE CU CEI TREI IN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Internauții s-au îngrămădit să îi felicite pentru familia frumoasă pe care o au:

„O familie foarte frumoasa/ Oameni minunați. Vă doresc multă sănătate/ Fericire maxima/ Se vede ca sunt fericiți/ O familie cu adevărat fericita!”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea lui Reghe.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni