• PRO TV
  • Ce nu au voie să facă prințesa Charlotte și prințul George la cinele oficiale. Un fost bucătar a vorbit despre regulile stricte din familia regală

Ce nu au voie să facă prințesa Charlotte și prințul George la cinele oficiale. Un fost bucătar a vorbit despre regulile stricte din familia regală

Ce nu au voie să facă prințesa Charlotte și prințul George la cinele oficiale. Un fost bucătar a vorbit despre regulile stricte din familia regală

Chiar dacă multe lume visează să aibă o viață ca în basme și să trăiască precum regii, reginele, prinții sau prințesele, în realitate lucrurile stau diferit, deoarece există un set strict de reguli și protocoale în familiile regale, mai ales când vine vorba de educația copiilor.

Prințesa Charlotte și Prințul George, doi dintre copiii pe care Prințul William și Kate Middleton îi au împreună, sunt nevoiți să respecte reguli speciale la cinele oficiale, regulamente ce sunt respectate cu strictețe pentru a păstra imaginea și tradițiile Casei Regale.

Una dintre cele mai stricte reguli pe care Prințesa Charlotte și Prințul George trebuie să o respecte la cinele oficiale este aceea de a nu sta la masă cu părinții lor sau cu alți adulți.

Copiii au o masă specială dedicată lor, iar această regulă este aplicată cu strictețe, inclusiv în timpul cinei de Crăciun. În acest mod, copiii sunt învățați de mici despre ierarhie și comportamentul adecvat la evenimentele formale.

Regula nu se schimbă nici măcar atunci când aceștia devin adolescenți, menținând o delimitare clară între generații la mesele oficiale. Aceasta nu este doar o simplă tradiție, ci un mod prin care Familia Regală se asigură că cei mici sunt crescuți conform normelor și valorilor specifice monarhiei britanice.

Pe lângă această separare la mese, Prințesa Charlotte și Prințul George sunt, de asemenea, privați de accesul la diferite gadgeturi, precum tabletele sau telefoanele mobile, în timpul cinei!

Spre deosebire de copiii din familiile normale, care sunt adesea lăsați să se joace pe tabletă în timp ce mănâncă sau în pauza dintre felurile de mâncare, cei doi mici membri ai Familiei Regale trebuie să stea liniștiți și să respecte normele impuse. Aceasta este o modalitate prin care sunt învățați răbdarea și disciplina, două trăsături esențiale pentru viitorii reprezentanți ai Coroanei.

Darren McGrady, fost bucătar regal care a gătit atât pentru Regina Elisabeta, cât și pentru Prințesa Diana, a subliniat că bonele regale joacă un rol crucial în educarea copiilor. Acestea au sarcina de a-i învăța pe cei mici cum să se comporte adecvat la masă și cum să participe la conversații politicoase, o abilitate esențială pe care trebuie să o stăpânească înainte de a putea sta la masă cu adulții.

În ciuda acestor reguli stricte, viața Prințesei Charlotte și a Prințului George nu este cu totul diferită de cea a altor copii. Fostul bucătar a menționat, de asemenea, că, la fel ca alți copii, aceștia nu sunt întotdeauna încântați să mănânce legume.

„Copiii au mâncat întotdeauna separat, până când au ajuns la vârsta suficientă pentru a se comporta corect la masă. Bona a avut întotdeauna controlul asupra meniului și s-a asigurat că ei mănâncă mese echilibrate, care includeau multe legume sănătoase, și le-a prezentat și noi feluri de mâncare pentru adulți”, a spus Darren McGrady.

Foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni