• PRO TV
  • Misiune imposibilă? Nu și pentru Tom Cruise! Starul în vârstă de 62 de ani, cascadorie uluitoare la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice: „Ar fi putut câștiga cu ușurință medalia de aur...”

Misiune imposibilă? Nu și pentru Tom Cruise! Starul în vârstă de 62 de ani, cascadorie uluitoare la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice: „Ar fi putut câștiga cu ușurință medalia de aur...”

Misiune imposibilă? Nu și pentru Tom Cruise! Starul în vârstă de 62 de ani, cascadorie uluitoare la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice: „Ar fi putut câștiga cu ușurință medalia de aur...”

Misiune imposibilă? Nu și pentru Tom Cruise! Starul care a împlinit 62 de ani la începutul lunii iulie a încheiat Jocurile Olimpice de Vară din 2024 cu o cascadorie uluitoare în stilul celor din franciza fenomen, în timp ce Parisul a predat ștafeta Los Angelesului.

Gallery

​Jocurile Olimpice de Vară de la Paris s-au încheiat cu o ceremonie grandioasă care a avut loc pe Stade de France.

Poate cel mai aclamat moment al serii a fost cel în care Tom Cruise și-a făcut apariția pe Stade de France. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

El a fost zărit pe acoperișul stadionului, după care a coborât în rapel în mijlocul spectatorilor și sportivilor. Starul de la Hollywood a preluat steagul olimpic, după care a plecat cu el pe o motocicletă. Tom Cruise i-a înmânat drapelul gimnastei Simone Biles pe scena construită pe Stade de France.

Actorul a lăsat spectatorii și sportivii cu gura căscată când a alunecat pe o frânghie de pe acoperișul Stade de France și a aterizat pe teren. Pe ecrane a rulat și o înregistrare video inedită care l-a arătat pe Tom trecând pe lângă mai multe repere pariziene clasice, precum Turnul Eiffel, înainte de a ajunge la un aeroport.

După ce a urcat la bordul avionului, actorul din „Top Gun” și „Misiune imposibilă” a putut fi văzut sărind cu parașuta din avion și aterizând ulterior în Los Angeles. Starul a purtat apoi steagul până la celebrul semn Hollywood, înainte de a-l înmâna în videoclip ciclistului american Kate Courtney. Peste patru, Jocurile Olimpice de vară vor fi găzduite de Los Angeles.

Cei care au urmărit spectacolul de trei ore de la Paris au lăudat momentul lui Tom Cruise. Mai multe filmulețe cu cascadoria actorului s-au viralizat pe rețelele de socializare.

„Tom Cruise este nebun!! Dar atât de AMUZANT!”

„Sunt sigur că ar putea câștiga cu ușurință medalia de aur în fiecare disciplină sportivă”

„Omul ăsta e incredibil și are 62 de ani”

„Unicul Tom Cruise”

„Tom, tu ești cel mai bun. A fost cea mai bună ceremonie de închidere. Întotdeauna ai fost și ești un spectacol!”

„Specialitatea lui Tom Cruise! Doar el putea să facă ca această ceremonie de închidere să fie una fabuloasă! Ești eroul nostru!”

„Uimitor! M-am uitat de prea mult ori!”, au scris unii dintre utilizatorii de social media.

 Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni