• PRO TV
  • Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre divorțul de Alina Sorescu. De ce nu au reușit să semneze actele nici după mai bine de doi ani: „Mai durează”

Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre divorțul de Alina Sorescu. De ce nu au reușit să semneze actele nici după mai bine de doi ani: „Mai durează”

Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre divorțul de Alina Sorescu. De ce nu au reușit să semneze actele nici după mai bine de doi ani: „Mai durează”

La începutul anului 2022, Alina Sorescu a depus actele de divorț, după un mariaj de 12 ani cu Alexandru Ciucu. Cei doi nu sunt încă, divorțați, iar designer-ul a explicat ce se întâmplă și de ce nu s-au despărțit și în acte.

Gallery

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu pare a fi departe de a se încheia, întrucât aceștia nu pot ajunge la un numitor comun în ceea ce privește un aspect extrem de important.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu cad de acord în ceea ce privește custodia

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu nu iau în calcul divorțul la notar, deoarece custodia copiilor reprezintă motivul care nu le permite să ajungă la un numitor comun.

În urmă cu aproximativ doi ani, Alina Sorescu declara că va cere ajutorul instanței, deoarece nu este de acord cu programul de vizite pe care Alezandru Ciucu îl solicită. În același timp, designer-ul speră să aibă aceleași drepturi, din acest punct de vedere, ca fosta lui soție.

Citește și:

„Divorțul mai durează. Termenele sunt foarte lungi, am avut chiar și un an între acestea. Important este să te înțelegi…Procesul acesta continuă, pentru că nu suntem de acord în ceea ce privește programul de a petrece timp cu fetele. Ceea ce doresc eu e ca fetele să petreacă timp egal cu fiecare, adică jumate-jumate. De exemplu, câte două săptămâni, dar mai există și alte variante”, a spus Alexandru Ciucu, potrivit Cancan.

Alexandru Ciucu nu vrea să facă niciun compromis

Fostul soț al Alinei Sorescu își dorește să aibă aceleași drepturi ca artista, atunci când vine vorba de timpul petrecut alături de copii, motiv pentru care, nu este dispus să facă niciun compromis în acest sens.

Creatorul de modă consideră că, pentru o dezvoltare armonioasă, copiii trebuie să petreacă timp, în egală măsură, atât cu mamele, cât și cu tații și nu vrea să își priveze fetele de acest drept pe care îl au.

Citește și:

„E important ca copiii să aibă acces în mod egal la părinții lor, pentru că astfel s-ar produce un dezechilibru. În viață, e bine să ai ambii părinți, dacă amândoi te iubesc. Din punctul acesta de vedere, ambii ne dorim să fim cu ei, pentru fiecare reprezintă prioritatea numărul unu”, a mai spus Alexandru Ciucu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni