• PRO TV
  • Adela Popescu și soțul ei, vacanță în Toscana alături de Smiley și Gina Pistol. Cum arată vila în care s-au cazat

Adela Popescu și soțul ei, vacanță în Toscana alături de Smiley și Gina Pistol. Cum arată vila în care s-au cazat

Adela Popescu și soțul ei, vacanță în Toscana alături de Smiley și Gina Pistol. Cum arată vila în care s-au cazat

După ce au petrecut un sejur în Grecia, împreună cu copiii, Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat într-o „vacanță a părinților”. Ei au ales să se relaxeze în Toscana, alături de prieteni.

Din gașca prietenilor alături de care se află Adela Popescu fac parte Smiley, Gina Pistol, Răzvan Fodor și Irina Fodor. În timp ce Adela i-a lăsat pe copii acasă, Gina a luat-o cu ei pe micuța Josephine. Andreea Bănică a glumit pe această temă: „Păi mah girl, cum vine asta vacanța părinților cu copiii altora ?”, i-a scris cântăreața. „Cât timp nu sunt ai noștri…”, i-a răspuns actrița. 

Gallery

​Adela a postat mai multe fotografii alături de soțul ei, într-un peisaj idilic dintr-o zonă rurală a Italiei. Cei șase prieteni s-au cazat într-o vilă superbă, cu piscină și grădină. Prețul vilei, pe noapte, oscilează între 1040 și 1456 de euro, în funcție de numărul oaspeților. 

Vila a fost construită în 1800 și renovată în 2017. Este situată într-o zonă liniștită din Terranuova Bracciolini, Italia.

Vedetele s-au bucurat de mâncăruri rafinate la un restaurant din apropiere. (Vezi galeria foto de mai sus)

„Suntem de două zile în Toscana, și de abia azi am reușit să pun aici câteva imagini, pentru că e totul fermecător și timpul curge așa de lent în vacanța asta, încât iar am rămas gură-cască și am uitat să mai pun mâna pe telefon. Avem și planuri de vizitat, nu doar de relaxare, așa că zilele următoare vă mai arăt ce mai vedem frumos pe aici”, a oferit detalii Irina Fodor. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni