• PRO TV
  • Ileana Sterp s-a dat de gol pe Internet! Ce sex va avea bebelușul Getuței Sterp: „Ai de mine...”

Ileana Sterp s-a dat de gol pe Internet! Ce sex va avea bebelușul Getuței Sterp: „Ai de mine...”

Ileana Sterp s-a dat de gol pe Internet! Ce sex va avea bebelușul Getuței Sterp: „Ai de mine...”

Recent, Getuța Sterp a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Acum, sora ei, Ileana, s-a dat de gol în privința sexului pe care copilul l-ar avea.

Gallery

Familia Sterp este foarte iubită și apreciată. Cei patru frați și mama lor sunt foarte activi în mediul online, acolo unde au adunat o comunitate uriașă. Recent, cea mai mică dintre surorile Sterp a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Frații ei s-au bucurat la culme de vestea minunată. Bucuria este atât de mare în familia lor, mai că Ileana s-a dat de gol cu privire la sexul copilului.

Ileana Sterp, bucuroasă că va fi mătușă

Ileana Sterp și Getuța sunt extrem de apropiate. Cele două au o legătură strânsă, iar vestea că sora ei va avea primul copil a copleșit-o pe Ileana, care i-a transmis un mesaj emoționant.

„Atâtea emoții, m-am uitat de 10 ori și m-aș mai uita de 100. Vă iubesc și abia aștept să-mi cunosc nepotul/nepoata”, a comentat Ileana Sterp la clipul video în care Getuța anunță sarcina.

Recent, într-un video postat de Ileana pe story, în timp ce îi mângâie burtica surorii ei, aceasta mai că s-a dat de gol făcând public sexul copilului. În timp ce punea mâna pe burtica Getuței, aceasta s-a adresat bebelușului cu „scumpa mea”, ulterior a dres-o spunând „burtică”, după ce și-a dat seama că era să facă o gafă uriașă.

„Ai de mine, scumpa mea...burtică, îmi e dor și mie de burtică”, a spus Ileana Sterp într-un video, în timp ce îi mângâia burtica surorii ei.

Rămâne de văzut dacă Getuța Sterp și Sebi așteaptă o fetiță sau sora ei a vrut să inducă internauții în eroare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni