• PRO TV
  • Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans! „Regina Regească” s-a fotografiat în ipostaze incendiare. Fotografiile care au uimit internetul: „E un concept provocator”

Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans! „Regina Regească” s-a fotografiat în ipostaze incendiare. Fotografiile care au uimit internetul: „E un concept provocator”

Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans! „Regina Regească” s-a fotografiat în ipostaze incendiare. Fotografiile care au uimit internetul: „E un concept provocator”

Raluca Bădulescu nu ține cont de „gura lumii” atunci când își propune să iasă în evidență! Vedeta a renunțat la inhibiții și și-a deschis cont pe celebra platformă OnlyFans, acolo unde postează imagini incendiare.

Gallery

​Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, aceasta făcându-se remarcată datorită stilului său excentric de care dă dovadă cu fiecare apariție. „Regina Regească”, așa cum este poreclită în mediul online, atrage întotdeauna privirile celor din jur și, deși are 49 de ani, nu își arată absolut deloc vârsta!

Recent, vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că și-a deschis cont pe celebra platformă OnlyFans, acolo unde postează imagini incendiare. 

Văd această platformă ca pe un loc în care poți să te manifești creativ, liber, să oferi conținut exclusiv și perspective diferite de cele prezentate până acum pe rețelele de socializare. Sunt foarte multe vedete de renume din afară care postează materiale spectaculoase, behind the scene, exclusivități și ele au fost o inspirație pentru mine. Bineînțeles, este și un business. Deja am realizat câteva lucruri interesante prin care îi voi bucura pe iubitorii de frumos și de modă. E un concept îndrăzneț, provocator, care spune ceva despre femeia puternică și liberă. Vă mulțumesc că mă însoțiți și aici, într-un spațiu nonconformist și creativ”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit WOWbiz.ro.

Raluca Bădulescu nu doar că și-a anunțat fanii că acum pot să o urmărească și pe OnlyFans, ci a și distribuit o serie de fotografii care vor apărea pe noua sa platformă. În imagini, vedeta poartă un costum negru de iepuraș „PlayBoy” și este extrem de sexy!

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE PE CARE RALUCA BĂDULESCU LE POSTEAZĂ PE ONLYFANS

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni