• PRO TV
  • Ce mesaj a putut să îi transmită Lidia Buble surorii ei, Lorena, în ziua nunți: „Uitați trădătoarea. Acum am rămas...”

Ce mesaj a putut să îi transmită Lidia Buble surorii ei, Lorena, în ziua nunți: „Uitați trădătoarea. Acum am rămas...”

Ce mesaj a putut să îi transmită Lidia Buble surorii ei, Lorena, în ziua nunți: „Uitați trădătoarea. Acum am rămas...”

Lorena, mezina familiei Buble, s-a căsătorit religios duminică, 11 august 2024. Lidia Buble, în spirit de glumă, a ținut să o pună la punct pe sora ei mai mică, chiar în ziua nunții.

Gallery

Lorena Buble s-a căsătorit religios

Pe 8 august 2024, Lorena Buble și Darius Fetti s-a căsătorit civil. Cei doi au avut alături rudele și prietenii apropiați. Duminică, 11 august, a avut loc ceremonia religioasă. Sora Lidiei Buble și alesul inimii ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

După frumosul eveniment, Lidia Buble a ținut să își pună surioara la punct, în spirit de glumă. Aceasta i-a atras atenția și a numit-o „trădătoare”, căci s-a căsătorit înaintea ei, Lorena fiind mezina familiei Buble. Se pare că artista noastră a pierdut teren în fața surorii mai mici și nu s-a măritat nici anul acesta.

”Uitați trădătoarea care m-a trădat, a zis ca nu se căsătorește...nu plânge, că mă faci și pe mine...nu mai ești mezina, acum, eu am rămas...hai, Lori, astea sunt lacrimi numai de fericire. Ai fost cea mai frumoasă mireasă...îți doresc să ai parte de o viață binecuvântată, cu lacrimi numai de fericire...să nu fiți cuminți, ca să aveți amintiri frumoase”, i-a spus Lidia Buble surorii ei, în ziua nunții.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni