• PRO TV
  • Momentul în care aeronava cu 62 de pasageri se prăbușește în Sao Paolo a fost filmat! Imaginile absolut șocante fac înconjurul internetului

Momentul în care aeronava cu 62 de pasageri se prăbușește în Sao Paolo a fost filmat! Imaginile absolut șocante fac înconjurul internetului

Momentul în care aeronava cu 62 de pasageri se prăbușește în Sao Paolo a fost filmat! Imaginile absolut șocante fac înconjurul internetului

O tragedie fără margini a avut loc la Sao Paolo, acolo unde 61 de persoane au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit.

Zilele trecute, o tragedie îngrozitoare a șocat întreg mapamondul! Avionul ATR-72, operat de compania aeriană Voepass Linhas Areas, care se deplasa de la Cascavel, statul brazilian Parana, către Guarulhos, în Sao Paulo, s-a prăbușit. La bordul aeronavei se aflau 62 de oameni, 57 de pasageri și 4 membri ai echipajului. Din păcate, toți au murit în urma impactului puternic.

La scurt timp de la tragedie preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a confirmat decesul celor 62 de persoane și a cerut oamenilor să țină un moment de reculegere:

„Aş dori ca toată lumea să se ridice în picioare pentru a putea păstra un minut de reculegere, deoarece un avion tocmai s-a prăbuşit în oraşul Vinhedo, în São Paulo, cu 58 de pasageri şi 4 membri ai echipajului şi se pare că toţi au murit", a spus el.

Până în acest moment nu se cunoaște cauza exactă a prăbușirii aeronavei, însă cutia neagră a avionului a fost găsită la locul incidentului. Aceasta conține date importante despre ceea ce s-a întâmplat la bord și urmează să fie analizată de specialiști.Compania aeriană Voepass Linhas Areas a transmis și primul mesaj cu privire la incidentul tragic:  

„VOEPASS a mobilizat toate mijloacele pentru a-i sprijini pe cei implicaţi. Nu există încă nicio confirmare a modului în care s-a produs accidentul sau a situaţiei actuale a persoanelor aflate la bord", a transmis compania aeriană, potrivit Globo.

Momentul în care aeronava se prăbușește a fost filmat

Pe rețelele de socializare circulă mai multe videoclipuri care surprind momentul în care aeronava care transporta 62 de persoane s-a prăbușit.

Foto: X



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni