• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 12 - 18 august 2024. Gemenii ar putea primi cadou o sumă de bani, Vărsătorii preiau inițiativa și vor să cucerească persoana de care sunt atrași

Horoscop săptămâna 12 - 18 august 2024. Gemenii ar putea primi cadou o sumă de bani, Vărsătorii preiau inițiativa și vor să cucerească persoana de care sunt atrași

Horoscop săptămâna 12 - 18 august 2024. Gemenii ar putea primi cadou o sumă de bani, Vărsătorii preiau inițiativa și vor să cucerească persoana de care sunt atrași

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 12 - 18 august 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 12 - 18 august 2024

 

Dragoste- După 15 august, când Mercur, astrul comunicării, revine prin retrogradare, în zodia Leu, reiei dialoguri în sfera sentimentală pentru a clarifica niște situații sau a relua o relație care se încheiase. De asemenea, încerci să-ți dai seama ce-ți dorești, ce sentimente ai sau ce ai putea îmbunătăți.

Bani – Spre finalul săptămânii intri în posesia unor sume importante de bani.

Muncă- Atenție la comunicare în această săptămână, pentru că aspectul, care se formează între Jupiter, planeta expasiunii, și Marte, guvernatorul tău, din sectorul comunicării și interacționării, ar putea să strice relațiile cu persoanele cu care lucrezi! Există multă energie și impulsul de a acționa și comunica direct, să intri în dispute. Ar trebui să fii atent să nu iei nici decizii pripite. De asemenea, spre finalul săptămânii, când Jupiter formează un aspect tensionat cu Saturn de pe axa muncii, ar putea să apară conflicte cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, pentru că ai evaluat incorect o situație.

 

Horoscop Taur săptămâna 12 - 18 august 2024

Dragoste- Sectorul casei și vieții de familie intră în vizorul tău, din 15 august, când Mercur se întoarce, prin retrogradare, în zodia Leu. Reiei dialoguri cu familia sau care țin de patrimoniu și administrarea unor bunuri.

Bani – Sectorul banilor este activat în jurul datei de 14 august de un aspect strâns, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, planeta creșterii și dezvoltării. Posibil să cauți să intri în posesia unor bani, să reacționezi impulsiv dacă lucrurile scapă de sub control sau dacă există riscul să pierzi niște bani.

Muncă- La finalul săptămânii încep să apară tensiuni la serviciu din cauza viziunilor diferite și a faptului că proiectele în care ești implicat nu merg în direcția stabilită inițial. Posibil ai avut niște așteptări și acum ai dezamăgiri și va fi nevoie să analizezi situația, să identifici ce nu merge. S-ar putea să fie și vina ta că ai avut așteptări nerealiste și nu ai cooperat cu schimbările.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 12 - 18 august 2024

Dragoste- Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, stăpânul casei relațiilor, formează un aspect dinamic pe 14 august în zodia ta. Prin urmare, s-ar putea să ai reacții bruște și sub impulsul de moment să intri într-un conflict cu partenerul și să rupi o relație. Mercur retrograd te îndeamnă să spui lucrurilor pe nume și nu vrei să mai lași lucruri nerezolvate.

Bani – În weekend s-ar putea să primești un cadou sau o sumă de bani pe care o credeai pierdută.

Muncă- Jupiter din casa personalității formează, la finalul săptămânii, un aspect conflictual cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa carierei și relațiilor cu șefii, așa că este posibil să intri în dispute cu aceștia, să reacționezi sub impulsul momentului și să strici relațiile și imaginea. Ai plecat la drum, într-o activitate profesională, cu niște așteptări, care, pe parcurs, nu s-au îndeplinit. Dezamăgirea este mare, însă este nevoie să cooperezi cu schimbarea și să aduci niște îmbunătățiri.

 

Horoscop Rac săptămâna 12 - 18 august 2024

Dragoste- Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, planeta creșterii, formează un aspect strâns, pe 14 august, în casa vieții interioare, subconștientului, izolării și trecutului. S-ar putea să simți o agitație interioară, să revină situații din trecut, care să te răscolească în planul sentimental. Caută activități de relaxare și umple-ți timpul sau concentrează-te pe chestiunile profesionale, pentru a putea să gestionezi ce simți!

Bani – Mercur, planeta comunicării, revine prin mișcare retrogradă, pe 15 august, în casa banilor obținuți din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Până pe 28 august reiei dialoguri legate de bani, negocieri sau clarifici o situație. În unele cazuri va fi nevoie să revii asupra unor decizii financiare sau să-ți revizuiești obiceiurile financiare.

Muncă- Jupiter, planeta creșterii și expensiunii, formează, la finalul săptămânii, un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor și responsabilității, din casa principiilor și credințelor, și este posibil să intervină conflicte la serviciu cu cei cu care lucrezi. Realizezi că ai avut așteptări într-o relație cu un coleg, care te-a dezamăgit prin comportament sau acțiuni și acum va fi nevoie să iei măsuri, să faci o schimbare și să abordezi diferit problemele.

Horoscop Leu săptămâna 12 - 18 august 2024

Dragoste- Mercur, astrul comunicării, revine prin retrogradare în zodia ta și până pe 28 august te invită la o revizuire a planurilor personale. Se dinamizează axa relațiilor și s-ar putea să clarifici anumite aspecte, să spui lucrurilor pe nume, să aduci argumente într-o situație, mai ales dacă nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul.

Bani – Atenție, spre finalul săptămânii, la proiectele în care ești implicat, pentru că se formează un aspect tensionat între Jupiter și Saturn, care te va determina să faci o schimbare în relațiile tale profesionale sau în proiectele în care ești implicat. Este nevoie să evaluezi corect situația financiară și să nu mai ai așteptări nerealiste legate de obținerea unor sume de bani dintr-un proiect pe care vrei să-l reiei.

Muncă- Jupiter și Marte, planeta acțiunii, formează un aspect strâns pe 14 august în casa proiectelor pe termen lung și a activităților de pe urma exercitării profesiei. S-ar putea să fii tentat să intri în conflicte cu cei cu care lucrezi, pentru că aveți perspective diferite și nicio parte nu vrea să lase, să facă un compromis. Dacă abordați constructiv aspectul, veți avea parte de un progres. Dacă alegeți să mențineți tensiunea, s-ar putea să pierdeți un proiect important.

Horoscop Fecioara săptămâna 12 - 18 august 2024

Dragoste- Mercur, guvernatorul tău, revine prin mișcare retrogradă, pe 15 august, în sectorul vieții interioare, subconștientului și trecutului și este posibil, până pe 28 august, să clarifici anumite chestiuni din trecut, să ai conștientizări și să reflectezi la unele dialoguri pe care le ai și care-ți vor deschide ochii într-o chestiune relațională.

Bani – În weekend este posibil să primești o propunere neașteptată de a te alătura unei echipe, să începi o colaborare, care-ți poate suplimenta veniturile.

Muncă- În partea a doua a săptămânii, lucrurile par să se precipite în sfera profesională. Pe 14 august, Marte, planeta acțiunii, și Jupiter formează un aspect strâns în casa carierei și imaginii și este posibil să intri într-o dispută cu șefii, care să-ți strice imaginea. Prin urmare, ai grijă cum pui problemele și gestionezi o situație care poate duce la o ruptură. Spre finalul săptămânii pot să mai apară tensiuni în raport cu cei cu care desfășori activități și față de care ai avut așteptări, care nu s-au îndeplinit. Va fi nevoie de o schimbare de abordare.

 

Horoscop Balanță săptămâna 12 - 18 august 2024

 

Dragoste- Mercur, planeta comunicării și guvernatorul sectorului vieții interioare, se întoarce, pe 15 august, în sectorul planurilor de viitor și relațiilor de prietenie. Se dinamizează axa sentimentală și un prieten din trecut ar putea să apară, să aveți o discuție și să afli de sentimentele acestuia. Lucrurile pot duce într-o direcție nouă în planul sentimental.

Bani – Marte, guvernatorul casei banilor și al parteneriatelor, formează un aspect strâns cu Jupiter, pe 14 august, și este posibil să investești o sumă de bani în pregătirea ta profesională. De asemenea, s-ar putea să decizi să pleci într-o călătorie sau te înscrii la niște cursuri, să aplici pentru o bursă de studiu.

Muncă- La finalul săptămânii, Saturn din casa muncii formează un aspect tensionat cu Jupiter din casa principiilor, credințelor și schimburilor de experiență profesională. Apar conflicte, care pot să strice relații profesionale, din cauza unor perspective diferite și a faptului că ai avut așteptări nerealiste vis-a-vis de un proiect la care lucrezi.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 12 - 18 august 2024

 

Dragoste- Posibil, la finalul săptămânii, când se formează un aspect tensionat între Jupiter, din casa transformărilor profunde și vieții intime, și Saturn, planeta restricțiilor, în tranzitul prin sfera sentimentală, să ai niște conștientizări legate de sentimentele tale sau relația amoroasă, mai ales dacă ai făcut niște alegeri și acum apar dezamăgiri sau vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Abordează constructiv toate provocările și blocajele care vin și vei fi ajutat de planul astral să îndrepți o situație!

Bani – Sectorul financiar este activat, pe 14 august, de un aspect tensionat, care se formează între Jupiter și Marte, guvernatorul tău. Este o energie puternică, amplificată, care poate să te determine să iei decizii pripite sub impulsul de moment. Evită conflictele și investește energie în rezolvarea unui context financiar! Abordează constructiv contextul astral, dacă vrei să ai beneficii!

Muncă- Mercur, planeta comunicării, revine prin retrogradare, pe 15 august, în casa carierei și aspirațiilor profesionale și este posibil să reiei niște dialoguri cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, să susții un interviu important sau să reevaluezi activitatea profesională.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 12 - 18 august 2024

Dragoste- Cu Marte, planeta acțiunii, și Jupiter guvernatorul tău, într-un aspect strâns, pe 14 august, ai energie și impuls să iei inițiative în planul relațional, însă pentru a putea să ai rezultate, va fi nevoie să abordezi constructiv chiar și conflictele. Spre finalul săptămânii, Jupiter și Saturn intră într-un aspect astrologic tensionat și va fi nevoie să rezolvi o criză în familie, în relația cu unii dintre membri sau privind un context locativ.

Bani – Mercur, guvernatorul sferei profesionale, revine în sectorul principiilor și credințelor, din 15 august, prin mișcare retrogradă, și te invită să analizezi situațiile, care s-au tot repetat în activitățile curente profesionale. S-ar putea să începi o activitate cu cineva din străinătate, iar benefiiciile financiare să fie însemnate.

Muncă- Din această săptămână începi să faci curat în relațiile profesionale și să le lași doar pe cele care-ți aduc beneficii. Porți negocieri și s-ar putea să perfectezi termenii unui contract, însă poți amâna o semnare, spre finalul lunii, când Mercur revine la mișcarea directă prin casa carierei.

Horoscop Capricorn săptămâna 12 - 18 august 2024

 

Dragoste- Axa relațiilor este dinamizată în partea a doua a săptămânii, când poți face niște deplasări în scop de agrement, să-i faci o surpriză partenerului. Dacă ești singur, apar evenimente sau situații neașteptate și cunoști o persoană de care te vei simți atras din prima clipă.

Bani – Mercur, planeta comunicării, se întoarce, pe 15 august, prin mișcare retrogradă, în sectorul intereselor financiare și este posibil să reiei niște negocieri, să încerci să rezolvi un context financiar, să reevaluezi o situație, să intri în posesia unor sume restante.

Muncă- Sectorul muncii este dinamizat și conjuncția (alăturarea) celor două planete: Jupiter și Marte aduce multă energie și dorință de acțiune în planul profesional. Ești stimulat să-ți demostrezi experiența, să faci impresie, însă ai grijă să nu iei decizii pripite sau să intri în conflicte cu colegii! Mare atenție la cum comunici și la informațiile primite sau comunicate, pentru că Jupiter, din casa muncii, și Saturn, din casa comunicării, intră într-un aspect tensionat și poți avea parte de confuzie, dezamăgire din cauza unor situații evaluate incorect sau a unor informații incomplete.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 12 - 18 august 2024

 

Dragoste- Marte și Jupiter formează un aspect strâns, pe 14 august, în casa iubirii și aventurilor romantice și aduce o energie intensă. Simți nevoia să acționezi să cucerești pe cineva, însă poți face niște greșeli, dacă iei decizii pripite.  Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, se întoarce în casa relațiilor, din 15 august, și poți relua niște dialoguri, să clarifici chestiuni în cuplu, să spui ce nemulțumiri ai, să îndrepți o situație.

Bani – La finalul săptămânii, Saturn din sectorul financiar formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa distracției, sferei sentimentale și valorificării unor abilități/talente. S-ar putea să apară niște situații tensionate din cauza faptului că nu ai gestionat bine banii și va fi nevoie să te reorganizezi, să vezi mai clar realitatea și să nu-ți mai faci iluzii într-un proiect care nu aduce rezultatele la care ai sperat.

Muncă- La serviciu traversezi o perioadă mai liniștită și încerci să te detașezi de stres și suprasolicitare. Dacă te afli în concediu, menții legătura cu colegii și afli niște secrete sau despre deciziile șefilor din următoarea perioadă.

 

Horoscop Pești săptămâna 12 - 18 august 2024

 

Dragoste- Sectorul vieții de familie și locuinței este puternic dinamizat, pe 14 august, de o conjuncție (alăturare) dintre Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, guvernatorul tău. Atenție la discuțiile cu partenerul privind administrarea chestiunilor casnice sau locative, pentru că este posibil să iei decizii pripite! Mai mult de atât, să vă certați din cauze financiare.

Bani – Posibil, aspectul tensionat care se formează între Saturn din casa personalității și Jupiter din sfera casei și vieții de familie să aducă conflicte legate de unele achiziții sau investiții pe care vrei să le faci în casă.

Muncă- Mercur, planeta comunicării, se întoarce, pe 15 august, prin retrogradare, în casa muncii și te preocupă reviziuirea sarcinilor și activităților curente. Ai timp, până pe 28 august, să-ți organizezi treburile, astfel încât să eficientizezi timpul și să-ți fie mai ușor când va crește volumul de muncă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni