• PRO TV
  • Carmen Grebenișan rupe tăcerea despre noul iubit. Creatoarea de conținut nu se aștepta să se îndrăgostească așa de repede după divorț: „Foarte multe schimbări”

Carmen Grebenișan rupe tăcerea despre noul iubit. Creatoarea de conținut nu se aștepta să se îndrăgostească așa de repede după divorț: „Foarte multe schimbări”

Carmen Grebenișan rupe tăcerea despre noul iubit. Creatoarea de conținut nu se aștepta să se îndrăgostească așa de repede după divorț: „Foarte multe schimbări”

Carmen Grebenișan radiază de bucurie alături de noul iubit, pe care l-a prezentat, deja, fanilor, după aproximativ cinci luni de când a anunțat că ea și Alex Militaru divorțează.

Gallery

Carmen Grebenișan a dat vestea cea mare despre noul iubit chiar din vacanța în care au plecat împreună, iar fanii acesteia s-au bucurat foarte mult, deoarece își doreau să o vadă, din nou, fericită.

Carmen Grebenișan radiază de fericire alături de noul iubit

Recent, Carmen Grebenișan a vorbit, pentru prima oară, despre nouă ei iubit. Aceasta este destul de discretă în ceea ce privește acest subiect, însă, a răspuns la o parte din întrebările care stăteau pe buzele tuturor.

Fosta concurentă ”Survivor” recunoaște că o nouă relație nu reprezenta o prioritate pentru ea, căci se concentrează pe alte lucruri, însă, nu s-a putut opune sentimentelor și nici nu a vrut să facă acest lucru și, prin urmare, a dat o nouă șansă iubirii.

Citește și:

„Au avut loc foarte multe schimbări în viața mea și sunt de bine. Da, da (n.r. dacă iubește din nou). Nu era nimic în plan. Așa s-au întâmplat lucrurile, dar nu o să mă opun atunci când vine ceva. Mie îmi place să merg, cumva, cu valul sentimentelor pe care le am, mai ales că relația mea anterioară se încheiase cu mult timp înainte să oficializez finalizarea”, a declarat Carmen Grebenișan, în cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune monden.

Carmen Grebenișan a trecut peste divorțul de Alex Militaru

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat după doar trei ani de când au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă, iar decizia de a se separa a reprezentat un șoc pentru multă lume.

Ulterior, creatoarea de conținut a recunoscut că procesul divorțului a fost unul destul de dificil, deoarece a venit vorba inclusiv de partaj, dar susține că au reușit să depășească aceste momente și, în prezent, au rămas în relații bune.  

Citește și:

„A avut loc de mult timp (n.r. vindecarea după despărțirea de Alex Militaru), doar că noi rămăsesem prieteni și așa am rămas și acum și mă bucur că am rămas așa, că am putut să rămânem în relații bune. Asta ține de cât de deschis ești, de cât de dispus ești să te vindeci, pentru că nu toată lumea e la fel și chiar dacă, în 99% din cazuri, e rău, poate să existe 1% care să fie bun”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni