• PRO TV
  • Getuța Sterp este însărcinată! Modul inedit în care sora lui Culiță a anunțat că va avea un copil: „Nu îmi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece”

Getuța Sterp este însărcinată! Modul inedit în care sora lui Culiță a anunțat că va avea un copil: „Nu îmi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece”

Getuța Sterp este însărcinată! Modul inedit în care sora lui Culiță a anunțat că va avea un copil: „Nu îmi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece”

Bucurie mare în familia Sterp! Getuța este însărcinată cu primul copil. Vestea minunată a fost dată printr-o postare inedită pe rețelele de socializare.

Gallery

Așteptarea a luat sfârșit! Getuța, sora lui Culiță și a lui Iancu Sterp, este însărcinată cu primul copil. De-a lungul timpului s-a tot zvonit că tânăra ar fi însărcinată și iată că momentul a sosit.

Geta Sterp așteaptă primul copil

Getuța Sterp a făcut anunțul minunat despre sarcină pe pagina sa de Instagram, acolo unde a publicat un videoclip în care apare alături de soțul ei. Aceasta a dat vestea într-un mod inedit, s-a filmat alături de partenerul ei de viață, în timp ce spălau hăinuțe de bebeluș, se luau în brațe și aveau momente tandre în doi, ca o familie demnă de invidiat. VEZI IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

„Nu îmi găsesc cuvintele când vine vorba de tine. Nu mi le găsesc, pentru că uneori stau, mă gândesc și nu îmi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece. Iubirea este motivul pentru care Dumnezeu a creat lumea. A pus în noi iubire, să te avem pe tine.

Să știi că aici, pe pământ, nu vor fi doar zile senine. Însă eu te voi învăța să trăiești frumos, să fii un om bun și să te bucuri de lucrurile simple, pentru că așa vei găsi adevărata fericire. Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi ”mama”, a spus Geta Sterp, în clipul postat pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Geta Sterp (@getasterp)

Ei bine, e mare bucurie în sânul familiei Sterp, căci un nou membru se pregătește să le umple casele de bucurie. Mama Geta are trei nepoți, pe Milan, din partea lui Culiță, iar din partea fiicei  mai mari, Ileana, pe Carla și pe Damir. Acum se pregătește să țină în brațe și copilul din partea Getuței.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni