• PRO TV
  • Cum arată acum Florin Piersic. Prima apariție după operațiile suferite. Problemele de sănătate l-au schimbat radical

Cum arată acum Florin Piersic. Prima apariție după operațiile suferite. Problemele de sănătate l-au schimbat radical

Cum arată acum Florin Piersic. Prima apariție după operațiile suferite. Problemele de sănătate l-au schimbat radical

Legendarul actor Florin Piersic a înregistrat un videoclip din sala de recuperare, unde le-a transmis fanilor săi un mesaj plin de emoție.

Actorul a împărtășit că starea sa s-a îmbunătățit considerabil și că a depășit cele mai dificile momente după problemele de sănătate pe care le-a avut.

După ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală la genunchi și a întâmpinat probleme serioase cu stimulatorul cardiac, Florin Piersic se află acum într-o clinică de recuperare fizică din Snagov.

De acolo, le-a transmis admiratorilor săi un mesaj video plin de optimism, exprimându-și recunoștința pentru sprijinul primit în această perioadă dificilă. Se pare că există șanse mari ca Florin Piersic să revină pe scenă în cursul acestui an.

„M-ați recunoscut? Nu pot să cred! Sunt atâția Florini în țara asta, dar pe Florin Piersic ați încercat să-l uitați. Însă nu l-ați uitat, pentru că dacă ați fi făcut-o, eu nu v-aș mai vorbi acum. Sunt într-o clinică specială, extraordinară, care se numește OHT Medical Center. Vedeți, m-am recuperat, am fost destul de bolnăvior o vreme, dar timpul trece, omul rămâne, și eu sunt încă aici cu voi. Ne vom revedea și ne vom bucura împreună.”

Florin Piersic a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere medical în ultimele luni. La 88 de ani, marele actor a avut nevoie de intervenții medicale după ce a început să resimtă dureri puternice la unul dintre genunchi. Problemele de sănătate au devenit evidente la finalul unui spectacol din Cluj-Napoca, când Piersic s-a simțit rău și a fost transportat de urgență la spital.

Medicii au descoperit o infecție în corpul său, ceea ce a dus la necesitatea unei intervenții chirurgicale. Ulterior, actorul a fost transferat cu elicopterul SMURD la Institutul Matei Balș din București, iar apoi la Spitalul Foișor, unde a fost supus unei noi operații.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni