• PRO TV
  • UNTOLD 2024. Cum a fost la ”petrecerea în alb”, dată de Andreea Esca chiar în inima festivalului FOTO

UNTOLD 2024. Cum a fost la ”petrecerea în alb”, dată de Andreea Esca chiar în inima festivalului FOTO

UNTOLD 2024. Cum a fost la ”petrecerea în alb”, dată de Andreea Esca chiar în inima festivalului FOTO

Și în acest an, la Untold 2024, festival care se vede LIVE pe VOYO, A List Magazine a organizat o nouă ediție White Party, la Hotel Radisson Blu, chiar în inima festivalului.

Astfel, prietenii și colaboratorii A List Magazine au putut lua parte la un garden party all white, în care muzica și distracția au fost accesoriile obligatorii, pe lângă ținutele albe. Nu au lipsit momentele de circ, o prezentare chic de modă sau un recital în stil retro.

Cabral, Corina Caragea, Cătălin Botezatu, Paula Herlo, Roxana Hulpe, Emil Rengle, Aris Eram, Rareș Năstase sunt doar câțiva dintre invitații celebri care au participat în ținute albe.

În prima parte a petrecerii, Andreea Esca a lipsit motivat, fiind pe scena Time, pentru a pune muzică alături de Otravă.

Vedeți imagini de la White Party în galeria foto de mai jos.

Gallery

SHOW-URILE DE LA SCENA PRINCIPALĂ UNTOLD 2024 POT FI URMĂRITE, LIVE, PE VOYO.

Duminică, 11 august, în ultima zi, UNTOLD 2024 va oferi fanilor un show total al nigerianului Burna Boy, cel mai mare artist afrobeats, singurul artist african care a avut două evenimente sold-out, doi ani la rând, pe London Stadium. Martin Garrix, unul dintre DJ-ii care domină cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

UNTOLD 2024, cel mai mare festival de muzică din România, se poate vedea, LIVE, pe VOYO!

Foto: Instagram, protv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni