• PRO TV
  • UNTOLD 2024. Salvatore Ganacci, gest emoționant! A încheiat show-ul cu piesa formației românești Phoenix, al cărei lider a murit recent

UNTOLD 2024. Salvatore Ganacci, gest emoționant! A încheiat show-ul cu piesa formației românești Phoenix, al cărei lider a murit recent

UNTOLD 2024. Salvatore Ganacci, gest emoționant! A încheiat show-ul cu piesa formației românești Phoenix, al cărei lider a murit recent

Sâmbătă, 10 august, în cea de-a treia zi de UNTOLD 2024, festivalul care transmite LIVE și pe VOYO, participanții dar și fanii VOYO au avut parte de câteva show-uri de zile mari.

Gallery

Salvatore Ganacci, DJ și producător de discuri bosniaco-suedez, este renumit pentru faptul că, la evenimente de acest fel din România, mixează manelele unor cântăreți români. De această dată, a ”încălcat” tradiția și a încheiat show-ul incendiar cu piesa ”Nunta” a lui Pheonix, în semn de omagiu pentru Nicu Covaci, liderul formației.
Mai mult, Salvatore Ganacci a mixat îmbrăcat în tricoul lui Hagi de la Națională, ba chiar a și driblat niște mingi pe scenă ca un profesionist. La începutul show-ului, acesta a declarat: ”Sunt Salvatore Ganacci și provin din România”. Artistul și-a arătat afecțiunea pentru public pe tot parcursul momentul, iar la un moment și-a postat pe o bandă luminoasă, de deasupra scenei, numărul de telefon, îndemnând fanii să-l sune.
”Este cel mai tare eveniment din toată lumea”, a declarat el.
În timpul show-ului, pe scenă a apărut și sosia lui Salvatore Ganacci, un bărbat care semăna foarte bine cu DJ-ul, și a făcut deliciul publicului cu prezența sa.

UNTOLD 2024, cel mai mare festival de muzică din România, se poate vedea, LIVE, pe VOYO!

Duminică, 11 august, în ultima zi, UNTOLD 2024 va oferi fanilor un show total al nigerianului Burna Boy, cel mai mare artist afrobeats, singurul artist african care a avut două evenimente sold-out, doi ani la rând, pe London Stadium. Martin Garrix, unul dintre DJ-ii care domină cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

SHOW-URILE DE LA SCENA PRINCIPALĂ UNTOLD 2024 POT FI URMĂRITE, LIVE, PE VOYO.

Foto: UNTOLD

@nanapitz #salvatoriganacci #untold2024#phoenix ♬ sunet original - Nana pitz

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni